Онлайн-вебінар від роботодавців для аспірантів та студентів факультету харчових технологій на тему: «Управління якістю продукції»

22 квітня 2021 року

 

     Торгово-промислова група Fozzy Group — одна з найбільших України. Має понад 700 торговельних точок на всій території країни та більше ніж 35 000 найменувань товарів. Крім торговельних мереж, бізнес-інтереси групи компаній охоплюють виробництво продуктів харчування, ресторанний бізнес. Торгівля продуктами і товарами для дому: супермаркети "Сільпо", делікатес-маркети Le Silpo, оптові гіпермаркети Fozzy, магазини біля дому "Фора" та "маркети супер" Thrash!Траш!. У мережах Fozzy Group представлені товари під власними торговими марками "Премія", Premiya Select, "Повна чаша", EXTRA! та інші.

    У мережах «Сільпо», Le Silpo діє програма для постійних гостей «Власний Рахунок», яка разом із системою винагороди споживачів є ефективним дослідницьким і маркетинговим інструментом. Основні підприємства промислового напряму Fozzy Group: Ніжинський консервний завод, Богуславський завод продтоварів, ТОВ "Вогні Гестії".  

    Ресторанний бізнес: "У Хромого Пола", POSITANO, ESCOBAR, "Дзяо-бар", бар "Мокрі вуса" і мережа хлібних майстерень "Буланжері" (м. Київ).

   Fozzy Group впроваджує сучасні рішення в усіх напрямах діяльності. Інвестиції в покращення бізнес-процесів допомагають групі компаній утримувати провідні позиції на ринку ритейлу. Завдяки логістиці торговельних мереж через власні розподільні центри налагоджено своєчасне постачання магазинам продуктів харчування по всій Україні. Крім того, в Групі компаній функціонує власна система контролю якості, яка забезпечує дотримання стандартів зберігання, транспортування і продажу товарів.

   Друзі факультету харчових технологій - Торгово-промислова група Fozzy Group, які в попередні роки радо приймали наших студентів на різноманітних майстер-класах, цього разу, в реаліях пандемійного сьогодення,  запропонували онлайн-спілкування.

   Доповідач  Максим Барабуха - керівник департаменту якості «Сільпо», розповів про мережу в цілому, про особливості структури департаменту якості на всіх етапах  від виробництва, логистики до дотримання температурних ланцюгів і правильності маркування.

     Цього разу велика увага доповідача була приділена роботі з постачальниками, аудиту внутрішньому і зовнішньому, дотриманню міжнародних і національних стандартів якості і безпечності, функціям департаменту на  кожному етапі  від первинного виробництва, переробки, транспортування до зберігання і реалізації.

   На заході були присутні 88 студентів з усіх курсів, інтерес проявили і другокурсники, але поки що в ролі споглядачів, і старшокурсники, які прийняли активну участь, задаючи безліч питань. Стрічка чату рясніла різноманітними запитаннями, які показали різнобічне оперування набутими знаннями з профільних дисциплін, спостереженнями і аналізом життєвих ситуацій, набутими навичками під час проходження виробничих практик.

    Викладачі долучилися до дискусії з питань контролю показників безпечності харчових продуктів та фальсифікації, а також запросили представників мережі «Сільпо» на День відкритих дверей для майбутніх магістрів.

     Наші гості надали вичерпні відповіді на всі питання: і про наших випускників минулих років, які нині успішно працюють в їх рядах, і про можливість поєднання навчання і роботу в мережі, і про систему бонусів.

    Автори трьох найцікавіших питань, а ними стали Семененко Таня, Челов’ян Аліна та Волхова Таісія, будуть нагороджені заохочувальними призами від мережі «Сільпо». Також при анкетуванні всі учасники зазначили теми, які цікавлять кожного для більш глибокого висвітлення при майбутніх лекціях і семінарах. Завдячуючи керівництву факультету та університету такі зустрічі є традиційними і з нетерпінням очікуваними студентами.

     Діалог роботодавців зі студентами мотивує саморозвиток майбутніх фахівців, задає вектор цілеспрямованісті, розкриває існуючі можливості кожного!!!

Людмила Тищенко,

доцент кафедри

технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook