Тетяна Гайдученко та Марія Ніколенко – призери II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»

18 квітня 2021 року
     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 Національний університет «Чернігівська політехніка» затверджений базовим закладом вищої освіти з проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» у 2020/2021 навчальному році.

     Для участі в Конкурсі було надіслано 130 наукових робіт (149 авторів) із 78 закладів вищої освіти. За результатами рецензування конкурсних робіт Галузевою конкурсною комісією сформовано їх рейтинговий список, згідно якого на підсумкову науково-практичну конференцію були запрошені 45 конкурсантів. Другий етап відбувся 15 квітня 2021 року в режимі Zoom-конференції, де конкурсанти представляли результати своїх перших наукових досліджень та відповідали на запитання членів Галузевої конкурсної комісії в дискусійному форматі.

     Національний університет біоресурсів і природокористування України був представлений науковими роботами:

  • Тетяни Гайдученко (здобувачки ОС «Магістр» 1 року навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професіййної програми (ОПП) «Облік і аудит») на тему «Оцінка системи пенсійного забезпечення України та шляхи її реформування», науковий керівник – завідувач кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга;


  • Марії Ніколенко (студентки 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» ОПП «ОБЛІК І АУДИТ») на тему «Адаптація організації обліку розрахунків з оплати праці до умов пандемії», науковий керівник – професор кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко.

     Також, доречно відмітити, що Тетяна Гайдученко у 2020 році підтвердила високий рівень підготовки зі спеціальності «Облік і оподаткування» ОПП «ОБЛІК І АУДИТ», ставши золотою призеркою Всеукраїнського конкурсу, який проходив у Національній академії статистики, обліку та аудиту України. Цьогоріч удруге поспіль Т. Гайдученко отримала диплом І ступеня.

     Крім того, в арсеналі нагород кафедри обліку та оподаткування ще й диплом ІІ ступеня, яким нагороджено Марію Ніколенко.

     Вітаємо наших студенток із яскравою перемогою! Дякуємо за блискуче підтвердження високого рівня підготовки зі спеціальності «Облік і оподаткування» ОПП «ОБЛІК І АУДИТ»! Бажаємо їм успіхів на шляху до самореалізації й професійного наукового визнання в сфері обліку і аудиту! Науковим керівникам – Євгенії Калюзі та Любов Гуцаленко – творчої наснаги та талановитих студентів, які проявлятимуть себе в науково-дослідній, експериментальній і пошуковій діяльності кафедри обліку та оподаткування економічного факультету НУБіП України!

Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook