День відкритих дверей на факультетi тваринництва та водних біоресурсів

18 квітня 2021 року
     Вже в котре на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся День відкритих дверей для випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) та випускників технікумів і коледжів всієї України. Зустріч відбувались у оnline режимі, з використанням одразу декількох платформ – Cisco Webex та Zoom.

     Після зустрічей з керівництвом Університету на загальноуніверситетському блоці програми, усі бажаючі мали змогу познайомитися з факультетом тваринництва та водних біоресурсів, поспілкуватися з представниками адміністрації та отримати відповіді на питання, які їх цікавили та віртуально ознайомитися з матеріально-технічною базою факультету.
     З вітальним словом і короткою інформацією про факультет до усіх присутніх, а їх було майже 200 осіб звернувся виконуючий обов’язки декана факультету Руслан Кононенко, який у своєму виступі розповів про структуру факультету, його кадровий потенціал, представив усіх завідувачів кафедр та надав інформацію про кафедри. Він розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, про переваги навчання у нашому ЗВО та наголосив, що факультет є одним з кращих на території нашої країни, і студенти, які тут навчаються, теж найкращі.

     Дуже приємно є те, що на онлайн-зустріч завітав і проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності університету Вадим Кондратюк, який від імені ректора університету Станіслава Ніколаєнка привітав усіх присутніх абітурієнтів та їх батьків на даному заході та коротко розповів про важливість вибору спеціальності на життєвому шляху кожного. Вадим Миколайович у своєму виступі зазначив, що факультет тваринництва та водних біоресурсів, який є для нього рідним, має потужну матеріально-технічну базу і кожен його випускник може стати видатною особистістю, але для цього потрібно лише одне – вчитися і працювати над собою.

     Потому майбутні абітурієнти подивитись коротний фільм про факультет, отримати необхідну інформацію про університет, про організацію навчального процесу, проживання у гуртожитках, культурне і спортивне життя студентів НУБіП України. Були надані змістовні відповіді на питання, поради, як краще підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання, до Олімпіади для вступу в університет, розповіли про перспективи спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура».

     На завершення всім абітурієнтами побажали вдалого складення зовнішнього незалежного оцінювання та висловили надію зустрітися з ними 1 вересня 2021 року вже у якості студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України!

 

Сергій Грищенко,
заступник декана факультету
тваринництва та водних біоресурсів

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook