Відбулося розширене робоче засідання кафедри

12 квітня 2021, 13:00
НубіП

12 квітня відбулося розширене засідання кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі. На засіданні були присутні декан факультету землевпорядкування Євсюков Т.О.; заступник декана Шевченко О.В.; завідувач кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Кохан С.С.; завідувач кафедри геодезії та картографії, гарант освітньо-професійної програми освітнього ступеня «Бакалавр» Ковальчук І.П.; завідувач кафедри землевпорядного проектування, гарант освітньо-професійної програми освітнього ступеня «Магістр» Мартин А.Г.; старший викладач кафедри геодезії та картографії Малашевська О.А. та науково-педагогічні працівники кафедри геоінформатики та аерокосмічних досліджень Землі.
Головним пунктом порядку денного розширеного засідання була перевірки змісту навчальних дисциплін освітньої програми "Геодезія та землеустрій" освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр» у зв’язку з її підготовкою до акредитації найближчим часом.

 Розширене засідання кафедри

На засіданні НПП доповіли про мету і призначення дисциплін, які викладаються ними, їх місце в освітній програмі, вміння, знання, компетенції, які отримує здобувач вищої освіти при їх вивченні, унікальність чи особливості цих дисциплін відносно інших ЗВО, наявність атестованих ЕНК, останні вдосконалення змісту РП навчальних дисциплін протягом 2020-2021 н. р..
За результатами доповідей було рекомендовано врахувати останні досягнення науки та техніки при розробленні робочих програм дисциплін, оновити літературу до деяких дисциплін та врахувати останні зміни в законодавстві та стандартах України. Обов’язково активно співпрацювати з роботодавцями, з метою усвідомлення необхідних знань та вмінь здобувачів, які будуть актуальними найближчим часом.

 Розширене засідання кафедри

Дроздівський Олег

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook