Використання баз даних ScienceDirect та Scopus

12 квітня 2021 року

З 15 квітня до 20 травня 2021 року заплановано провести серію вебінарів українською та англійською мовами для вчених та редакторів наукових видань.
Вебінари будуть присвячені питанням взаємодії з базами даних ScienceDirect та Scopus, висвітлюватимуть процедури відбору та критерії, за якими здійснюється відбір видань для індексування, роботу з профілями вчених та установ у Scopus, можливості використання аналітичного інструмента SciVal для пошуку грантів і оцінювання діяльності вчених та установ.
Лекторами виступлять експерти компанії Elsevier Катажина Ґаца-Зайонц, Бартломей Вєнцковскі, Кейт Патирак та тренер Elsevier Марина Назаровець.
Інформація, яку буде розглянуто під час вебінарів, стане в пригоді керівникам закладів вищої освіти та наукових установ, редакторам і членам редколегій наукових видань, науковим співробітникам, аспірантам та студентам.
Учасники також зможуть отримати електронні сертифікати про участь, що можна завантажити після проходження відповідного вебінару на платформі BrightTALK.

Детальніша інформація про умови участі, реєстрацію та отримання сертифіката на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України за лінком: https://bit.ly/3uGsJg4

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook