Ректорат: відкриваємо двері для вступників, готуємося до літньої екзаменаційної сесії

12 квітня 2021 року
     12 квітня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на тиждень.

 

     Учений секретар Оксана Барановська доповіла про діяльність підрозділів та підготовку до засідання вченої ради.
     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк проінформував про подання заявки на включення університету до реєстру наукових установ, які потребують державної підтримки, атестацію стипендіатів Кабінету Міністрів України. На тижні розпочинається процедура закупівлі матеріалів та приладів для виконання наукових тем. Триває підготовка до проведення фестивалю студентською науки, формується програма Дня поля – 2021.

     Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський доповів про проведення опитування першокурсників, підготовку до Дня відкритих дверей. Розроблений проект програми Школи лідерства 2021 та семінару наставників.
     Голова Студентської організації Дмитро Кушпій проінформував про участь в кіберзмаганнях серед студентів столиці.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко зупинився на організації роботи співробітників на період посиленого карантину, оформленні відповідних наказів та контролі за їх виконанням.
     Начальник навчального відділу Віктор Шевчук доповів про завершення 15 квітня олімпіади для вступу до університету. Станом на п’ятницю участь в першому етапі взяли більше 600 осіб, очікуємо надсилання відповідей ще від стількох. НА наступному тижні запланований розгляд оновлених освітніх програм. Майже 90% сягнула відвідуваність занять студентами минулого тижня.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на перспективах відкриття центру Конфуція, розширенні співпраці з Латвійським університетом наук про життя щодо запровадження програм подвійних дипломів, проведення 23 квітня конференції, присвяченої студентській науці.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про облаштування студентського коворкінг центру в навчальному корпусі №11, продовження робіт в навчальному корпусі №5, початок робіт на віварії, демонтаж конструкцій в СОТ «Академічний» на верхній території. Догляду потребує територія університету – і це доручення відділу озеленення, господарським службам, деканатам і дирекціям.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук проінформував про початок акредитації спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія». Також на тижні робоча група розгляне порядок формування навчального навантаження, у фокусі – проведення літньої екзаменаційної сесії та організація навчальних практик.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – проаналізувати результати олімпіади для вступу, узагальнити пропозиції-уточнення до програми «Голосіївська ініціатива – 2025», супроводжувати акредитацію освітніх програм, оголосити тендери на закупівлю навчально-лабораторного обладнання. Вадиму Кондратюку – організувати отримання дозволу на дослідження пестицидів та ядохімікатів УЛЯБП АПК, спланувати комплексну перевірку діяльності УЛЯБП АПК, сформувати пропозиції щодо заходів з популяризації наукових досліджень та проведення форуму «Науковці НУБіП – бізнесу», оголосити тендери на закупівлю наукового обладнання. Валерію Іщенку – підбити підсумки виконання програми енергозбереження за минулий місяць, облаштувати територію університету. Вадиму Ткачуку – запланувати нараду з земельних питань за участі керівників відокремлених підрозділів-навчально-дослідних господарств, розробити програму розвитку партнерської співпраці з закордонними вишами щодо впровадження програм подвійних дипломів на всіх факультетах та ННІ. Геннадію Ржевському – контролювати виконання плану підготовки і проведення Дня відкритих дверей, внести пропозиції щодо перерозподілу місць в гуртожитках, розробити план відзначення 123-річниці університету. Директору студентського містечка Сергію Стецюку – активізувати закупівлю меблів до гуртожитків та продовжити підготовку кімнат для поселення студентів нового набору. Усім – суворо дотримуватися вимог карантину.

  

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook