Школярі та їх батьки у рамках екологічного проекту «Озеленення Планети» висадили на території факультету ветеринарної медицини хвойні дерева

5 квітня 2021 року
     До факультету ветеринарної медицини, завдячуючи кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого та випускникам нашого університету, завітали учні 4 класу Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер». Ліцей є успішним закладом освіти, одним із провідних навчальних закладів у Києві та Україні, має прекрасні традиції, високий науковий та творчий потенціал.

    Класний керівник Олена Терещенко повідомила, що позакласною шкільною роботою школярів у рамках екологічного проекту «Озеленення Планети» було висадження дерев в столиці та загадування бажання. Це щирі, відкриті діти, у їхніх серцях багато доброти. За ініціативою батьків та дітей для цієї мети був обраний НУБіП України, а саме – територія факультету ветеринарної медицини, який робить багато добрих справ та готується до свого славного 100-річного ювілею. Всі дружно взялися до роботи. Учні висадили на території факультету хвойні дерева. Саджанці було надано Клубом Позашляхових Пригод (Offroad Adventure Club). Панувала дружня та весела атмосфера, було багато щирих посмішок, доброти та радості на обличчях дітей і їхніх батьків. Усі отримали багато приємних вражень і, найголовніше, – самі взяли активну участь у цьому заході.

     Діти впевнені, що деревця обов’язково приживуться. Вони прикрашатимуть не лише територію факультету, але й викликатимуть вдячність у серцях студентів наступних поколінь за подаровану красу та затишок, адже посаджені з любов’ю.
 

     Пройде небагато часу, підростуть деревця, діти стануть випускниками ліцею. Їх мрією є завітати на факультет ветеринарної медицини і подивитися, як виросла їхня алея, а дехто вже мріє стати нашим студентом.

     Учні отримали інформацію про розвиток та перспективи розвитку факультету, яких тварин лікуємо, що потрібно для того, щоб стати лікарем ветеринарної медицини. Також разом із класним керівником були оговорені можливості подальшої співпраці. Дітей запросили на екскурсію до ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» та ботанічного саду НУБіП України.
     Класний керівник, діти та батьки щиро подякували кафедрі біохімії і фізіології тварин за організацію акції, заступникові декана факультету Юрію Жуку  – за надану інформацію про факультет, завідувачу кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. М. Г. Касьяненка, професору Олегу Мельнику – за приголомшливу та надзвичайно цікаву екскурсію по анатомічному музею.

     То ж, нехай зелені паростки майбутнього прикрашають територію нашого факультету, милують око, радують серце, тішать душу.

 Віталій Журенко,
старший викладач кафедри
біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook