Відвідування занять та моніторинг стану здоров’я - основні питання старостату на факультеті аграрного менеджменту

22 березня 2021 року

   22 березня на факультеті аграрного менеджменту відбулася online зустріч адміністрації факультету зі старостами академічних груп за участі наставників. На порядку денному питання зміни графіку освітнього процесу на 2-й семестр у зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації, відвідування занять студентами, якість викладання дисциплін, забезпеченість навчальними матеріалами та щоденний моніторинг стану здоров’я.

   Рішенням ректорату від 18 березня 2021 року внесено зміни до графіку освітнього процесу в 2 семестрі 2020-2021 н.р. у зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації. Для студентів 1 курсу бакалаврату та 1 року магістратури продовжено навчання за очною формою до 21 березня, а подальший освітній процес проходитиме в дистанційному форматі. Для студентів бакалаврату 2 та 3 курсів навчальні заняття продовжено у дистанційному режимі до завершення семестру, 4 курсу та 2-3 курсів – навчальні заняття продовжено у дистанційному режимі до 9 квітня, а з 12 квітня розпочинається навчання в очному форматі до завершення семестру (у разі зміни епідеміологічної ситуації на краще). Для студентів 2 року навчання магістратури (освітньо-наукової програми підготовки) – навчальні заняття продовжено у дистанційному режимі до 9 квітня, а з 12 квітня розпочинається навчання в очному форматі до завершення семестру.  
   Декан факультету Анатолій Остапчук у своєму виступі акцентував увагу на 100 % відвідуванні навчальних занять, щоденному моніторингу стану здоров’я, терміновому виїзді з гуртожитку, дотриманні посилених санітарно-гігієнічних норм в період пандемії не залежно від місця перебування. 
   Декан відмітив, що студенти, які перебувають на період карантину в регіонах України та мають неякісний інтернет-зв'язок, мають бути забезпечені усіма необхідними навчальними та методичними матеріалами.
   Анатолій Дмитрович зазначив, що адміністрацією факультету і надалі буде здійснюватись щоденний моніторинг відвідування занять студентами, виявлення можливих випадків захворювання на Covid, тому старости та наставники повинні тримати зв'язок 24/7. Також декан повідомив студентів про online зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі старостами першого курсу і студентським активом, яка відбудеться завтра о 14.00.
   Заступник декана Лариса Карпенко звернулася до старост та наставників з інформацією про необхідність висвітлення матеріалу щодо лекційних, семінарських занять, зустрічей з гостьовими лекторами на сторінках кафедр та факультету сайту НУБіП України. Також Лариса Карпенко проінформувала присутніх про заходи, що плануються на факультеті та в університеті, зокрема, online проведення ХХХIХ Міжнародного фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна-2021».
   Заступник декана Людмила Гречанюк у своєму виступі висвітлила питання подальшої організації навчального процесу в умовах перебування на карантині, з метою запобігання пандемії Covid-19, наголосивши на необхідності щотижневих online зустрічей наставників та студентів академічних груп.
    Під час засідання були обговорені інші питання життєдіяльності факультету.

Лариса Карпенко
заступник декана факультету
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook