Обираємо Красу НУБіП!

18 березня 2021 року
     Ось він і прийшов – той час, коли перед очима вимогливої публіки і високопрофесійного журі постануть учасники та учасниці чергового кращого щорічного культурологічного проєкту – «Краса НУБіП-2021». Так, зважаючи на епідеміологічні обставини, конкурс проходить онлайн, проте учасники і учасниці намагалися у відеоматеріалах представити себе з усіх сторін якнайкраще. Тож відкриваємо завісу! Перед нами візитівки учасників конкурсу:

     Отож з учасниками і учасницями ви познайомилися і, мабуть, обрали вже своїх фаворитів. Та перше відео – далеко не все. Ми живемо в Україні, тому вашій увазі – «Український калейдоскоп»:

     Краса неймовірна, правда? А от наступний конкурс розкриє творчість, креативність, індивідуальність кожного з учасників. Дивіться шоу талантів!

     А тепер прийшов час вечірнього виходу. Підбори і елегантні сукні, краватки-метелики і лелітки, кучері і бакенбарди… Тож хто кращий?

     Ось такі вони, красуні і красені НУБіП! Журі працює. А ми пропонуємо і вам, дорогі глядачі, оцінити учасників конкурсу і обрати містера і міс глядацьких симпатій!

Ірина Майданюк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook