Практичні заняття членів наукового гуртка "Малярок" на міжнародній виставці KIFF-2021

5 березня 2021 року
Київ

       З 3 по 6.03 2021р. Міжнародний виставковий центр приймав меблевий форум KIFF, що є наймасштабнішим міжнародним заходом з сучасних меблевих технологій і предметів інтер’єру в Україні. Щорічно KIFF збирає лідерів галузі, охоплюючи всі сегменти: меблі, освітлення, предмети декору та інтер’єру, текстиль, покриття для підлоги, тощо. Під час виставки проводяться цікаві лекції, презентації, майстер-класи, зустрічі з фахівцями, укладаються контракти та відслідковуються тенденції розвитку галузі на поточний рік.
     Зазвичай члени гуртка нашої кафедри щорічно організовано відвідують виставку. Але цього року, вважаючи на карантинні обмеження, була домовленість щодо індивідуального відвідування та представлення цікавого фото звіту. Членами гуртка відмічені сучасні тенденції у дизайні меблів та їх опорядженні.


 

Сантехнічні вироби з термо-модифікованої деревини

 Індивідуальна кабіна для перемовин

     Під час виставки відбулися цікаві зустрічі.

    Участь у майстер-класі «Інноваційна кухня у вашому інтер‘єрі». Спікер: Наталія Брук – комерційний директор Термомікс Україна Зустріч з випускником кафедри Владом Давидовим, який працює за фахом – конструктором меблів.

Знайомство з сучасними тенденціями в опорядженні меблів.

Відповідальний за гурток
Н.В.Буйських

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook