Давай разом із факультетом харчових технологій пограймо в «Що? Де? Коли?»

12 березня 2021 року

     

     Команда студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК вирішила розбавити навчальні «сірі будні». Тому для наймолодших студентів, а саме 1 курсу факультету 4 березня 2021 року була проведена інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», яка відбулася в читальному залі рідного гуртожитку №9.

     Гра була спрямована на  розвиток ерудиції та кмітливості молоді. Участь приймали 2 команди, в яких було по 6 осіб. Назви команд учасники вигадували самі, тому вони потішили всіх присутніх. Перша команда називалася «Мартишки», а друга  - «ДКЗ». З цього вже можна зрозуміти, що наш перший курс найкращі!

     Розпочалося все як завжди із оголошення правил гри, які включали в себе заборону користування мобільним телефоном, що зробило гру прозорою.  Питання стосувалися літератури, науки та логіки.  Це змусило добре понервувати наших студентів під час надання відповідей. На роздуми давали 1 хвилину, а на обговорення бліц-питань – 15 секунд. Також для ускладнення гри командам були представлені 2 чорних ящиках. В одному був схований кубик рубик, який команди вдало відгадали, а в іншому – помада, що залишилася, нажаль, в таємниці. Результати ходу гри можна було легко здогадатися, дивлячись лише на реакцію першокурсників, адже коли відповідь була вірною – всі присутні чули радісні вигуки та бачили посмішку на юних обличчях. Гра тривала протягом 40 хвилин, але цей час минув так швидко, що серед присутніх, після закінчення,  можна було помітити певний смуток.

     Переможцями стала команда «Мартишки»,  яка набрала 7 балів, а «ДКЗ» відстала від суперників лише на 4 бала і набрала в своє чергу  3 бала. Усі учасники отримали додаткові бали: переможці – 2 бали, а «ДКЗ» - 1,25 бала.

     Студентство було вражене від такої захопливої, інтелектуально розвиваючої гри. Вони дізналися багато чого нового, і ще раз пізнали силу командного духу. Тому можна із впевненістю сказати, що цей захід безумовно залишив приємні спогади про студентські безтурботні роки.

 Ангеліна Кулачок,

студентка 2 курсу, 1 групи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook