Назарій Шевчук з Великої Снітинки: мрію навчатись на факультеті конструювання та дизайну НУБіП

3 березня 2021 року
     Наш співрозмовник ‒ учень 11 класу Великоснітинського закладу загальної середньої освіти, що на Київщині, Назарій Шевчук, який мріє навчатись на факультеті конструювання та дизайну.

 

  • Скажіть, будь ласка, Назарію, що вплинуло на вибір спеціальності?

     — Багато моїх друзів обрали саме факультет конструювання та дизайну НУБіП України та спеціальність «Галузеве машинобудування». Тому я також вирішив обрати цей факультет для отримання вищої освіти, мені подобається займатись конструюванням різних виробів з металу. На мою думку, навчання за спеціальністю «Галузеве машинобудування» ‒ це дуже цікаво і перспективно для подальшого працевлаштування.

  • Чим зараз займаєтесь та де навчаєтесь?

     — На даний момент навчаюсь в 11 класі Великоснітинського ЗЗСО. Планую закінчити навчання з високим показниками, тож готуюсь взяти участь в Олімпіаді, що проводиться університетом.

  • Чому Ви вирішили обрати навчання саме в НУБіП України?

     — Я обрав саме НУБіП України, тому що даний ВНЗ закінчили мої батьки, які до цього часу згадують його з теплом та з вдячністю до багатьох викладачів. Крім того кілька моїх друзів вже сьогодні навчаються саме в цьому університеті за різними спеціальностями. Серед позитивних відгуків та переваг є те, що в університеті на хорошому рівні налагоджене дистанційне та практичне навчання.

  • Що Ви очікуєте від навчання?

     — Очікую здобути гарну освіту та стати гарним фахівцем в даній галузі, знайти нові знайомства та набути нових знань. Також, мене зацікавило, те що в університеті є можливість пройти навчання на військовій кафедрі за програмою підготовки офіцера запасу.

  • Чим Ви займаєтесь у вільний від навчання час?

     — У вільний час від навчання в школі, додаткових занять та допомоги батькам, займаюсь настільним тенісом та футболом.

  • Що б Ви порадили своїм колегам ‒ учням випускових класів?

     — Своїм колегам я б порадив обирати саме НУБіП України для вступу тому, що тут є великий перелік спеціальностей, серед яких можна обрати саме ту яка визначить в майбутньому професію на все життя.

  • Дякуємо Вам, Назарій, за цікаву розмову, бажаємо стати студентом факультету конструювання та дизайну НУБіП України та навчатись за спеціальністю «Галузеве машинобудування».


Розмову вів асистент кафедри надійності техніки
Андрій Засунько

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook