Єлизавета Просяна з Таращі: моя майбутня професія – бухгалтер, мій університет - НУБіП

3 березня 2021 року
     Просяна Єлизавета, учениця 11 класу Таращанського академічного ліцею «Ерудит» обирає професію бухгалтера та НУБіП України.
  • Чому саме економічний факультет НУБіП України?

     — Про НУБіП України мені розповів мій гарний знайомий Гарбар Вадим, який нині студент-першокурсник економічного факультету спеціальності облік і оподаткування. Він дуже цікаво розповів про переваги навчатись саме тут і запросив мене на День відкритих дверей. Відвідавши даний захід, дізналася що бухгалтер – одна з найвідповідальніших професій, адже саме в руках цих спеціалістів знаходиться документація з фінансової частини кожного бізнесу. Тому я не вагаючись обрала саме економічний факультет НУБіП України.

  • Як Ваші батьки ставляться до вибору майбутньої професії?

     — Батьки повністю підтримують мій вибір. Вони вважають це досить престижною професією, яка забезпечить мені щасливе майбутнє.

  • Які маєте захоплення?

     — Як і більшість сучасних молодих людей, люблю танцювальну музику, спорт, кіно, а також цікаві подорожі. Із задоволенням допомагаю батькам по господарству.

  • Якими є Ваші очікування від майбутнього навчання та студентського життя?

     — Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед буде змушувати домагатися успіхів. Також це – доросле й повноцінне та разом із тим дуже цікаве життя. Це торжество юності і здоров'я, усвідомлення того, що всі шляхи на світі відкриті для рішучих і цілеспрямованих підкорювачів неможливого. Саме цей період є найбільш важливим для накопичення знань, підвищення ерудиції, вивчення іноземних мов тощо. Я впевнена, що навчання в НУБіП буде приносити мені задоволення та тільки позитивні емоції.

  • Дякую, Єлизавето, за розмову та щиро бажаю Вам та всім Вашим друзям, майбутнім абітурієнтам, вдало скласти ЗНО!

Розмову вів Олег Криворот,
старший викладач кафедри обліку та оподаткування

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook