У ННІ неперервної освіти і туризму відбулося засідання Вченої ради інституту

26 лютого 2021 року

 

25 лютого 2021 року відбулося засідання Вченої ради інституту.
Порядок денний включав ряд питань:
1.        Про підсумки роботи ННІ неперервної освіти і туризму за січень та плани на березень – квітень. Доповідає: Ковальова Олена Вікторівна, директор ННІ неперервної освіти і туризму.
2.        Про стан оплати за навчання згідно договорів студентами денної і заочної форми навчання. Доповідає: Падалко Наталія Миколаївна, провідний бухгалтер
3.        Профорієнтаційна робота: звіт та плани на березень – квітень. Доповідають: Басюк Дарія Іванівна, завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу; Приліпко Сергій Михайлович, в.о. завідувача кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності.
4.        Науково-методична робота на кафедрі публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності, напрями її раціоналізації. Доповідає: Приліпко Сергій Михайлович, в.о. завідувача кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності.
5.        Про обговорення проєктів освітніх  програм:
          ОПП "Публічне управління та адміністрування" підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 “Публічне управління та адміністрування“ галузі знань 28 “Публічне управління та адміністрування” на 2021-2022 н.р. та рекомендацію до використання в освітньому процесі.
          ОПП "Публічне управління та адміністрування" підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 “Публічне управління та адміністрування“ галузі знань 28 “Публічне управління та адміністрування” на 2021-2022 н.р. та рекомендацію до використання в освітньому процесі.
          ОНП "Публічне управління та адміністрування" підготовки фахівців третього наукового рівня (доктор філософії) вищої освіти за спеціальністю 281 “Публічне управління та адміністрування“ галузі знань 28 “Публічне управління та адміністрування” на 2021-2022 н.р. та рекомендацію до використання в освітньому процесі. 
Доповідає: в.о. завідувача кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Приліпко С.М.
6.        Різне.
 
 
У роботі засідання вченої ради взяли участь 16 членів, які долучилися до  активного обговорення зазначених питань щодо активізації профорієнтаційної, навчальної, науково-методичної, виховної видів робіт, посилення контролю за вчасною оплатою здобувачами вищої освіти освітніх послуг, рекомендацій освітніх програм   за спеціальністю 281 “Публічне управління та адміністрування“ до впровадження в освітній процес тощо. Усі  рішення були підтриманні одноголосно.
 
 
 
Владислав Скрипниченко,
секретар вченої ради ННІ
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook