Дбаємо за культуру академічної доброчесності

28 лютого 2021 року
     25 лютого 2021 року кафедрою фінансів НУБіП України був проведений круглий стіл на тему: «Забезпечення академічної доброчесності у закладах вищої освіти». До заходу, що проводився у офлайн-форматі, були залучені аспіранти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

     Спершу до аспірантів звернулася гарант освітньо-професійної програми 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансів Давиденко Надія Миколаївна та доповіла про базові аспекти академічної доброчесності, актуальні питання її забезпечення у закладах вищої освіти, акцентувала увагу на вагомому значенні та ролі академічної доброчесності для сучасної науки та вищої освіти в умовах глобальних змін у соціумі.

     Центральну доповідь «Академічна доброчесність як сучасний тренд» підготувала й надзвичайно майстерно презентувала Олійник Лариса Анатоліївна, к.е.н, доцент кафедри фінансів.

     Доповідачем були зазначені основні нормативні документи, що регламентують та контролюють дотримання академічної доброчесності в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
     Аспіранти активно долучились до обговорення актуальних питань щодо забезпечення академічної доброчесності.

Лариса Олійник,
доцент кафедри фінансів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook