Фізична культура – це невід'ємна частина здорового способу життя першокурсників факультету землевпорядкування

22 лютого 2021, 9:00
     Знаєте, що найбільше вирізняє студентів НУБіП від інших? Що одразу приємно дивує ще з перших днів навчання? Це неймовірна краса зеленої перлини Києва – Голосіївського парку, де розташований кампус університету. І як же ж добре, що деякі практичні складові проходять на свіжому повітрі!

     Заняття з фізичного виховання – це не лише нормативи, а й різні пізнавальні моменти. Разом із старшим викладачем кафедри фізичного виховання В'ячесловом Пархоменком під час заняття ми підкорили Голосіївські схили. Виявляється це неймовірно цікаво і захопливо крокувати разом екостежками парку, адже наш викладач відомий в Україні та за її межами спортсмен, тренер, переможець змагань, майстер спорту зі спортивного орієнтування, радіоспорту тощо. Звісно, спочатку було нелегко встигати за темпом В'ячеслава Кузьмовича, але ми старалися та отримали незабутні враження й емоції. Такі подорожі згуртовують студентів, а також вкотре переконують, що очне навчання – дуже важливе й потрібне, особливо першокурсникам.

  

     Часом, навіть не вірилось, що ми знаходимось у Києві, а не десь далеко у Буковелі. Радимо кожному відвідати наш прекрасний Голосіївський парк, відпочити та насолодитись красою.
     Чекаємо з нетерпінням наступні заняття та ловимо кожен момент студентського життя!

Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкуванння

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook