Ректорат: якісний навчальний процес і міжнародна діяльність

22 лютого 2021 року
     22 лютого 2021 року відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень.

 

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про перебіг навчального процесу, стан відвідуваності занять, ситуацію із захворюваністю на гострі респіраторні інфекції серед студентства, викладачів та співробітників університету. Триває Олімпіада для вступників до університету, участь в якій дає до +20 балів до сертифіката ЗНО – вже зареєструвалися більше 850 одинадцятикласників.

     Голова Студентської організації Дмитро Кушпій зупинився на оформленні фінансового плану діяльності органу студентського самоврядування, підготовці до чемпіонату серед студентів з кіберспорту.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про перебіг міжнародного стажування для науково-педагогічних працівників, організованого спільно з Латвійським університетом наук про життя та технологій. Також триває міжнародний семінар у партнерстві з Університетом штату Пенсильванія, присвячений безпеці харчових продуктів.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт в навчальних корпусах і гуртожитках та унормування теплового режиму в зв’язку з підвищенням температури повітря.

  

     Перший проректор Ігор Ібатуллін закцентував на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка. Сергію Кваші – звернути увагу на організацію навчального процесу для першокурсників, неухильне дотримання вимог карантину, тримати в належному стані ізолятори в гуртожитках, внести пропозиції кандидатур на стипендії Кабінету Міністрів України та Президента України. Валерію Іщенку – розробити і затвердити на засіданні технічної ради, ректорату концепції енергозбереження в 2021 році, провести перевірку протипожежного стану, звернувши увагу на електрощитові та мережі. Ігорю Ібатулліну – контролювати організацію тендерних процедур, фінансування наукових досліджень.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook