Агрокебети запрошують на відкриту бізнес-лекцію від реальних практиків агробізнесу

15 лютого 2021 року

В Агрокебетах нова відкрита лекція з максимально зручною датою 17.02.2021 о 17.00!

     Ми впевнені, що вам буде про що поспілкуватися з Анастасією Волковою та отримати масу корисної інформації на тему: «Як прискорити перехід агробізнесу до точного і екологічного землеробства: уроки 4х-річного агротех стартапу Flurosat». А також Ви зможете запитати в Анастасії про її історію успіху.

Возможно, это изображение (1 человек и текст «Èู агрокебети online 17 лютого 17:00 як прискорити перехд агробзнесу до точного| екологчного землеробства: уроки 4х-рчного агротех стартапу FLUROSAT анастасія волкова засновниця та CEO Flurosat Ph.D., спкерка TEDx FluroSa»)

     Анастасія Волкова - спікерка TEDx, одна з 35 інноваторів до 35 років за версією MIT Technology Review, лауреат престижної премії ім. Амелії Ернарт та нещодавно включена до списку 100 жінок року BBC.
     У 2016 р. вона заснувала Flurosat і за останні 4 роки провела компанію трансформаційним шляхом - від комерціалізації наукових симуляторів с.-г. культури до залучення провідних інвесторів (Microsoft M12, AirTree, Space Angels) і виходу на глобальний ринок (45 країн, 26 мільйонів акрів**) ** 1 акр - 0,4 га.
     Докторка наук Анастасія Волкова заряджена баченням світу, в якому наукові дослідження, агрономія та найсучасніші технології дозволяють агробізнесу по всьому світу вирощувати більше з меншою кількістю ресурсів. Анастасія та її команда підіймають екологічне землеробство до рівня світового стандарту та роблять його доступним кожному підприємству, невзажаючи на розмір: від фермера до агрохолдингу.


     Модератор лекції:
Інна Мєтєлєва, член Наглядової Ради проєкту «Агрокебети», заступниця голови з питань AgriFood Tech в Українській асоціації фінтех та інноваційних компаній (UAFIC), екс-заступниця міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства (2019 р.).

Участь в лекції безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: http://bit.ly/volkovaa_agrokebety


Агрокебети запрошують всіх до зустрічі!

Готуйте свої запитання для гарячої дискусії та обговорення!

 

Анатолій Остапчук,

декан факультету аграрного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook