Майбутня ветеринариня Дарина Кримських: «НУБіП України – саме той навчальний заклад, який дає студентам рівні можливості для самореалізації»

15 лютого 2021 року
  • Розкажіть про себе.

     — Мене звати Дарина Кримських, мені 18 років, проживаю в місті Золотоноша Черкаської області. Я навчаюсь на 4 курсі Золотоніського фахового коледжу ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету. Навчаючись в коледжі, вирішила продовжити і удосконалити свої знання у професії у вищому навчальному закладі.

  • Як Ви охарактеризуєте навчання в коледжі і що стало вирішальним моментом при виборі НУБіП України, як вищого навчального закладу, в який плануєте поступати після завершення коледжу?

     — В коледжі нам дали чудову базову освіту, яку ми можемо застосовувати на початковій стадії своєї професії. Багато практичних навиків я здобула при проходженні навчальної практики. Проте, для подальної роботи у сфері ветеринарної медицини необхідні більш глибокі знання, які можливо отримати лише у тому вищому навчальному закладі, який має необхідну матеріально-технічну базу, кваліфікованих та авторитетних викладачів, дає можливість студентам самореалізуватися, розвиває фахові здібності, спонукає до мотивації через можливість навчатися найкращим студентам в закордонних університетах-партнерах, виїзду за кордон для участі в наукових конференціях чи проходження виробничої практики. НУБіП України - саме той навчальний заклад, який має все вищеперераховане і дає студентам рівні можливості для самореалізації. Це і стало вирішальним моментом при виборі вищого навчального закладу, в який планую поступати після завершення коледжу.

  • Дарино, чи є у Вас мотивація до навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України?

— Звичайно, що є, адже мої друзі по коледжу, знайомі ветеринарні лікарі, які навчалися на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України, сьогодні є успішними фахівцями своєї справи та мають авторитет як серед своїх колег, так і серед власників тварин, яким надають допомогу. На мою думку, фах лікаря ветеринарної медицини завжди буде затребуваний, тому я без проблем зможу влаштуватися на роботу або започаткувати власну справу і реалізувати себе в даному напрямі.

  • Дякую Вам, Дарино, за цікаву розмову. Бажаю, щоб мрія стати студенткою факультету ветеринарної медицини НУБіП України здійснилася!

     — Дякую і вам! Надіюсь, ваше побажання справдиться!

Розмову вів доцент кафедри хірургії і
патофізіології імені академіка І.О. Поваженка
Юрій Харкевич 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook