Контроль дистанційного навчання – в полі зору деканату факультету ветеринарної медицини

7 лютого 2021 року
    1 лютого 2021 р., згідно затвердженого графіку навчального процесу, на факультеті ветеринарної медицини своєчасно та організовано дистанційно розпочато весняний семестр для студентів 1-4 курсів.

     Перед початком другого семестру 2020-2021 навчального року деканатом факультету ветеринарної медицини було отримано від завідувачів кафедр посилання на проведення викладачами онлайн-лекцій з дисциплін, які читаються згідно розкладу для студентів з використанням платформ Cisco Webex, Zoom, Google Meet. Також перевірено зарахування студентів на електронні навчальні курси Навчально-інформаційного порталу НУБіП України Elearn, де дистанційно проводяться практичні, семінарські та лабораторні заняття з дисциплін.


     Впродовж першого тижня навчання, деканатом факультету проводився щоденний моніторинг проведення викладачами онлайн-лекцій та відвідування їх студентами. Слід зауважити, що усі онлайн-лекції проводились своєчасно згідно розкладу, а відвідуваність їх студентами в середньому по факультету становила 89 %.

     З 8 лютого 2021 р. у навчальні лабораторії факультету ветеринарної медицини повертаються на очне навчання студенти 1 курсу ОС «Магістр» та магістри 1 року навчання на базі ОС «Бакалавр».
     Деканат факультету бажає всім студентам та науково-педагогічним працівникам міцного здоров’я, творчого натхнення і плідної роботи, а також наголошує на дотриманні всіх правил санітарно-епідеміологічних вимог адаптивного карантину.

 

Юрій ЖУК,
заступник декана факультету ветеринарної медицини

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook