ВИПУСК МАГІСТРІВ КАФЕДРИ ПЕДАГОГІКИ

24 грудня 2020, 21:33

24 грудня 2020 року на кафедрі педагогіки в режимі онлайн відбувся випуск магістрів денної та заочної форми навчання. Цього дня путівку в життя отримали магістри, які навчалися за магістерськими освітньо-професійними програмами «Педагогіка вищої школи» та «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

Розпочалося свято із звучання гімну України та презентацією слайдів зі світлинами мальовничих куточків Національного університету біоресурсів і природокористування України, з життя студентів університету.

Ведучими сьогоднішнього дійства стали студенти випускової кафедри Юрій Титов та Аліна Майборода. Вони розпочали вечір словами:

 

Подає в вечірній тиші дзвоник
Вам свої останні позивні.
І на сердці терпко, як ніколи:
Ти іще студент, й водночас – ні!

 

Першим із вітальними словами до випускників, викладачів та гостей свята звернувся заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету, кандидат педагогічних наук, доцент Ігор Михайлович Буцик, який передав вітання від ректора університету академіка Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, доктора філологічних наук, професора Василя Дмитровича Шинкарука та привітав магістрів із закінченням повної вищої освіти, побажав їм великої творчої енергії, продуктивної роботи, невичерпного джерела творчості, невпинно йти вперед, берегти зв’язки зі студентськими друзями, любити Україну та власну «Альма-матер».

Завідувач випускової кафедри, доктор педагогічних наук, доцент Руслан Васильович Сопівник сердечно привітав випускників із успішним завершенням навчання та отриманням дипломів державного зразка. У цю урочисту мить, яка увінчала старання здобувачів, Руслан Васильович передусім подякував за вибір навчального закладу для здобуття освіти. Побажав не забувати свою «Альма-матер», завжди досягати успіхів, завдяки здобутим у виші знанням зробити гарну кар’єру, примножувати добро і справедливість, бути завжди собою та залишатись людиною, постійно самореалізовуватись, любити ближнього, служити Батьківщині. Наприкінці вітального слова завідувач кафедри запропонував співпрацю та запросив приводити своїх рідних і знайомих до нас на навчання.

Наказ ректора про завершення навчання та присвоєння освітнього ступеня магістра зачитав Ігор Михайлович Буцик. Дипломи сьогодні отримали 52, із них 17 із відзнакою.

Замість випускного альбому кожна випускова група презентувала відеоролик, який висвітлював цікаве і насичене студентське життя. Це дозволило кожному магістранту пригадати найяскравіші моменти, поринути у спогади про незабутні та щасливі студентські роки.

До привітання долучився наставник групи магістрів освітньо-професійної програми «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» Олександр Володимирович Кучай, який щиросердечно привітав із успішним закінченням навчання. Олександр Володимирович побажав учорашнім студентам, щоб доля щедро дарувала плідну працю, впевненість у собі, щоб отримані знання стали запорукою життєвого успіху та вдало розпочати професійну кар’єру.

Прохорчук Олександр Михайлович, куратор магістрів, які навчалися за ОПП «Педагогіка вищої школи» побажав зростати на педагогічній ниві, щастя у дорослому житті, зустрічатися лише з гарними людьми, не забувати добро, яке дарували їм батьки і викладачі та бути вдячними і розсудливими, на життєвій стежині зустріти гарних наставників.

Від випускових груп говорили старости Тетяна Тонха, Вікторія Капустянчик, Тетяна Великоіваненко. Тетяна Тонха привітала всіх випускників та подякувала за отримані знання у стінах університету, унікальну можливість навчатися в НУБіП України, за високий професіоналізм, знання і вміння, за безмежне терпіння, батьківську турботу, повагу. Оригінальним було привітання Вікторії Капустянчик, яка висловила слова подяки від групи кафедрі за підтримку, мудрість, любов, працю сповнену нових вражень. Тетяна Великоіваненко подякувала всьому колективу кафедри педагогіки деканату гуманітарно-педагогічного факультету на чолі із професором Василем Дмитровичем Шинкаруком за допомогу, розуміння, терпіння. Побажала здоров’я, довголіття радості на серці, здорової і щасливої студентської родини. А студентам зичила не залишатися на досягнутому та улюбленої роботи.

А потім усі разом магістри склали присягу випускника: прожити життя, достойне людини, бути гідними синами і дочками своїх батьків, щоб ні смуток, ні біль, ні передчасна сивина не покрили наших душ і скронь ….

Під звучання гімну гуманітарно-педагогічного факультету студенти полинули найкращими місцями Голосієво та університету.

Нехай пісні всі милозвучні
Для вас лунають знов і знов,
Хай будуть в серці нерозлучні
Надія, Віра, і Любов!
Хай Вам сміється доля журавлина,
Поля розлогі колосом цвітуть.
Червоні ягоди калина
Дарує хай в щасливу путь!

Оксана Васюк,
професор кафедри педагогіки НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook