Крок до диплому пройдено: магістри-філологи успішно склали державні екзамени

3 грудня 2020 року

   30 листопада і 1 грудня стали напруженими днями для студентів, які навчаються у магістратурі за спеціальністю «Філологія. Германські мови і літератури (переклад включно)». Саме в ці дні вони складали державні екзамени з обраних іноземних мов у відповідній комбінації – німецької та англійської чи англійської та німецької.

   Знання й уміння претендентів на отримання магістерського диплома оцінювали дві комісії викладачів кафедр іноземної філології і перекладу та романо-германських мов і перекладу. До складу комісій увійшли д.філол.н. Личук М.І., д.пед.н. Амеліна С.М., к.філол.н. Білоус Н.В., к.філол.н. Ольховська Н.С., Шейко Л.Г. (німецька мова); д.філол.н. Личук М.І., к.пед.н. Ножовнік О.М., д.пед.н. Нікольська Н.В., Сергієнко І.В.

 

 

   Незважаючи на хвилювання, магістранти продемонстрували хороші знання іноземних мов, володіння ними у практичних ситуаціях та уміння виконувати переклади – як з іноземної мови на українську, так і з української на іноземну. Це дало підстави обом комісіям зробити висновок про належний рівень підготовки студентів під час навчання у магістратурі та відзначити тих, хто продемонстрував відмінні знанні – Андрійчук Л., Балалаєву О., Немову Т., Остапенко Я., Харченко С.

    Тож бажаємо магістрантам подальших успіхів та успішного захисту магістерських робіт!

Світлана Амеліна,
завідувач кафедри іноземної філології і перекладу
Марія Личук,
завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook