Постерні презентації результатів магістерських досліджень на юридичному факультеті: за крок до нового старту!

1 грудня 2020 року
     30 листопада 2020 року на юридичному факультеті відбулась демонстрація постерних презентацій наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання освітньо-професійної програми «Аграрне, земельне та екологічне право» спеціальності 081 «Право».

     Цьогоріч захист портерних презентацій відбувся уже в звичному для нас режимі - онлайн. Ані формат дистанційного захисту, ані карантинні умови жодним чином не вплинули на продуктивність і якість роботи магістрів.
     Кондратенко Євген презентував дослідження на тему: «Правове забезпечення спільної аграрної політики ЄС».

     Тематикою доповіді Франчук Вікторії стали екологічні суди в Україні, студентка пропонує можливі перспективи їх створення в своєму магістерському дослідженні.
     Не менш змістовною та цікавою виявилась доповідь Тригуб Олени на тему: «Зміст і значення доказового права в провадженнях щодо кримінальних правопорушень в аграрному секторі економіки».

     Клименко Максим представив результати магістерського дослідження на тему: «Договір страхування у сільському господарстві».

     Загалом, варто зазначити, що кожен з магістрантів підійшов дуже відповідально та обґрунтовано до вибору тематики магістерського дослідження відповідно до обраної спеціалізації. Завдання поставленні науковими керівниками виконані в повній мірі і несуть не лише теоретичну, а і практичну значимість для подальшого розвитку юридичної науки та практики у напрямку аграрного, земельного та екологічного права.


Тамара Новак,
доцент кафедри аграрного, земельного
та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook