Постерні презентації магістрів факультету конструювання та дизайну

27 листопада 2020 року
     24 листопада на випускних кафедрах факультету конструювання та дизайну відбулися постерні презентації магістрів, які проходять підготовку за спеціальностями 133 «Галузеве машинобудування» та 192 «Будівництво та цивільна інженерія». Комісії, які працювали на кафедрі конструювання машин і обладнання, надійності техніки, будівництва, у роботі використали онлайн- технології, зокрема Cisco Webex.

     Разом з тим, більшість магістрів-будівельників знайшла можливість приїхати та пройти процедуру передзахисту особисто. При цьому були дотримані вимоги стосовно забезпечення достатньої дистанції між учасниками заходу.

     Якість робіт та ступінь їх готовності приємно вразила членів комісій. Загалом такий захід дав змогу виконати моніторинг підготовленості студентів до захисту, який пройде у грудні, відмітити сильні сторони проектів, а також вказати магістрам на шляхи виправлення недоліків. Очевидно, що проведення постерної презентації позитивно відобразиться на якості магістерських робіт та дозволить виконати подальше вдосконалення їхнього змісту.

     Члени комісій та наукові керівники магістрів щиро вітають всіх студентів та бажають їм подальших успіхів у проходженні процедури перевірки на плагіат та захисту робіт.

Юрій Ромасевич,
професор кафедри конструювання машин і обладнання
Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки
Євгеній Бакулін,
завідувач кафедри будівництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook