Двері гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП завжди відкриті для вступників

22 листопада 2020 року
     Важливим етапом у житті кожного абітурієнта є вибір професії та закладу вищої освіти. Саме з цією метою в НУБіП України проходять дні відкритих дверей, адже це один з найважливіших заходів, оскільки саме в цей день абітурієнтові надається можливість остаточно прийняти рішення чи вступати до обраного університету. Для тих же, хто ще не визначився з вибором – це хороша можливість ближче познайомитися з конкретним місцем подальшого навчання і визначитися щодо майбутніх перспектив.

     Упродовж трьох днів випускники шкіл і коледжів з усієї України – а це 392 приєднання і понад 400 осіб – знайомилися з гуманітарно-педагогічним факультетом.
     Після загальноуніверситетського блоку, де т.в.о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет представив НУБіП України як один з провідних, сучасних навчальних закладів, а ректор університету Станіслав Ніколаєнко закцентував увагу на унікальному місці розташування, провідних, сучасних лабораторіях, ботанічному садові з його колекцією дерев та еко-бесідками для навчання, оздоровчо-спортивною базою, випускники шкіл України, які зацікавилися журналістикою, перекладом, міжнародними відносинами, соціальною роботою, професійною освітою, психологією, фізичною культурою і спортом продовжили онлайн-знайомство з гуманітарно-педагогічним факультетом.
     Декан факультету Василь Шинкарук розпочав зустріч з потенційними абітурієнтами, їхніми батьками зі знайомства з символікою факультету як частиною бренду, котра формує впізнаваність та єдність нашої факультетської спільноти.

    Василь Дмитрович коротко й ємно розповів про спеціальності та освітні програми; про нову освітню стратегію факультету (навчання за кордоном, потужні міжнародні зв’язки, подвійні дипломи); про умови та матеріально-технічне забезпечення (сучасні лабораторії журналістики, філології; ошатні зали для конференцій та аудиторії для навчання) де готують висококваліфікованих фахівців нашого факультету; про потужний професорсько-викладацький склад; Школу практичної психології, Школу юного журналіста і Школу юного філолога; Центр вивчення іноземних мов і співпрацю з Cambridge Assessment English; про можливості для студентів та дозвілля, яке допоможе розвивати світогляд і створювати найміцніші дружні зв’язки та багато іншого.

     Під час розповіді декана в абітурієнтів та їхніх батьків виникало багато запитань, які вони ставили в чаті і на які отримали докладні відповіді як від декана, так і від модераторів чату: предмети ЗНО, олімпіада для вступника, можливості вивчення іноземних мов, дозвілля, гуртожиток, заняття в культурологічних гуртках і спортивних секціях, працевлаштування тощо. А ще майбутні студенти прагнули докладніше розпитати про кожну спеціальність факультету: «Журналістика», «Соціальна робота», «Професійна освіта», «Міжнародні відносини», «Філологія», «Психологія», «Фізична культура і спорт».

     Ми вдячні абітурієнтам і їхнім батькам за онлайн-візит і зацікавленість у вступі до великої, дружньої родини гуманітарно-педагогічного факультету. Упевнені, що кожен із них розпочне свій шлях до професійного успіху саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.


Оксана Пономаренко,
доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook