Відбулась поcтерна секція магістрів 2 року навчання спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія»

12 листопада 2020 року

 11 листопада на базі факультету інформаційних технологій відбулася постерна сесія магістрів 2 року навчання в онлайн форматі з використанням платформи Webex Events.

Поcтерна секція  магістрів 2 року навчання спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» в рамках XI Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта»

Кожна сесія була присвячена спеціалізації відповідно до освітньої програми, за якою навчаються магістранти. Для кожної сесії був сформований склад комісії з числа науково-педагогічних працівників, які оцінювали постерні презентації, задавали запитання та організовували дискусію. Були також запрошені магістри 1 року навчання.

З вітальними словами до учасників постерної сесії для магістрів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія», які обрали для навчання освітню програму «Комп’ютерні системи і мережі», звернулися завідувач кафедри д.т.н., професор Лахно В.А. та заступник декана факультету інформаційних технологій Блозва А.І. Цього року для участі у цій постерній секції було подано 12 доповідей.

Всі доповіді викликали жваве обговорення та зацікавленість з боку студентів молодших курсів, які також приймали участь у підготовці власних доповідей.

 

 

 

Дмитро Касаткін,

доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook