Відбувся День відкритих дверей у Ніжинському агротехнічному коледжі

13 листопада 2020 року
    Будь-який заклад освіти починається з … Дня відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають остаточне рішення: вступати чи ні в обраний коледж, технікум, інститут, університет. Двічі на рік Ніжинський агротехнічний коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України радо вітає майбутніх абітурієнтів в своїх стінах, але цьогоріч, у зв’язку з пандемією, формат зустрічей довелося дещо змінити.

     12 листопада 2020 року в коледжі відбувся День відкритих дверей в оновленому онлайн-форматі, використовуючи віртуальний простір ZOOM.
     Запрошення до участі у заході заздалегідь було розіслане випускникам закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти не тільки Ніжинського району, але й інших районів Чернігівщини, а також розміщені оголошення у міському та приміському транспорті, міській та обласній пресі, на радіо та в соцмережах.

    Розпочав зустріч проректор з навчальної і виховної роботи Національного університету біоресурсів і природокористування України Сергій Кваша, який привітав гостей заходу й розповів про те, що НУБіП України є флагманом аграрної освіти та входить до десятки найкращих університетів України, про що говорять високі показники рейтингів, які покращуються щороку. Сергій Миколайович наголосив на актуальності й широкому попиті на фахівців спеціальностей, за якими здійснюється підготовка як в базовому університеті, так і коледжі зокрема. Також відзначив потенціал колективу коледжу, завдяки наполегливості й професіоналізму якого наш заклад має серйозні досягнення та впевнено крокує до визначених цілей.

     Заступник директора з навчально-виховної роботи коледжу Тетяна Шеїн ознайомила присутніх із навчальними підрозділами коледжу; організацією освітнього процесу; матеріально-технічною базою; можливістю реалізації ступеневої освіти для студентів на базі ОКР «Молодший спеціаліст» та ОС «Бакалавр»; добрими традиціями, що вже склалися в закладі; з гідними умовами проживання студентів у гуртожитку, а також зосередила увагу на перевагах навчання в коледжі.

     Корисною була інформація про особливості вступної кампанії 2021 року від відповідального секретаря приймальної комісії коледжу Тетяни Романенко. Також Тетяна Василівна повідомила про те, що діти сільської місцевості у 2021 році матимуть певні преференції при вступі. Наголосила, що з детальною інформацією щодо умов прийому можна ознайомитися на офіційному сайті коледжу в розділі «Абітурієнту».

     Провідний фахівець з профорієнтації Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Ангеліна Кривошея акцентувала увагу на тому, що усі спеціальності, за якими здійснюється підготовка студентів у коледжі, є досить актуальними й затребуваними на ринку праці, про що свідчить той факт, що жоден випускник коледжу не стоїть на обліку по безробіттю. Коротко розповіла про завдання та функції Центру зайнятості, ознайомила слухачів із офіційним сайтом та його основними рубриками, за допомогою яких можна знайти корисну інформацію щодо наявних вакансій, можливостей навчання, цікавих тренінгів та анкетування щодо виявлення особистих здібностей для подальшої визначеності майбутньої професії.
     Завідувач відділення технічно-енергетичних систем та засобів автоматизації Олександр Ландик провів віртуальну екскурсію офіційним сайтом коледжу.

     Зустріч пройшла в невимушеній, доброзичливій атмосфері з демонстрацією презентацій та відеороликів щодо огляду матеріально-технічної бази закладу і діяльності студентських наукових гуртків.
     Дякуємо усім за участь в заході та сподіваємося на особисту зустріч в стінах нашого закладу!


Валерія Литвиненко,
методист відділень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook