У студентському містечку провели чистий четвер та долучилися до акції з висадки дерев!

8 листопада 2020 року
     5 листопада студенти усіх 11 гуртожитків студентського кампусу, з дотриманням усіх умов загальнонаціонального карантину, згуртувалися та вийшли прибрати територію навколо свого гуртожитку і взяти участь у світовому флеш-мобі з висадки трильйона дерев, який започатковано на економічному форумі в Давосі.

     Завдяки злагодженій роботі, мешканці та працівники гуртожитків прибрали територію від гілок, листя та сміття, провели заходи з благоустрою зон відпочинку. На клумбах та території біля гуртожитків висадили велику кількість різноманітних кущів, квітів та дерев.
    Мешканці гуртожитків весело та дружно, підспівуючи пісень, провели осінній «чистий четвер». Студенти зазначають, що висадка дерев – це найпростіший і найдієвіший спосіб боротьби з кліматичними змінами, які відчувають всі.

  

  

  

     «Ми живемо у найчистішому районі Києва та горді, що маємо можливість долучатися до таких акцій, а ще круто, що можемо самі висадити дерево поряд із своєю, хоч і тимчасовою домівкою», – зазначають студенти. Підсміхуються і кажуть, що колись будуть показувати своїм дітям, які дерева вони садили. Приємно вкласти якусь частинку своєї душі в наш університет.
     Правильний настрій – половина успіху. Гарна погода і бадьорість дали свої результати – територія стала охайною та чистою.

  

    Сподіваюся, що подібні заходи привернуть увагу студентства до дуже гострої на сьогоднішній день проблеми збереження насаджень, а кожен свідомий мешканець вкотре замислиться над тим, як потрібно піклуватися про навколишнє середовище та майбутнє наших дітей», – підкреслив заступник директора студентського містечка Максим Лазаріді.

    Дякуємо усім, хто не полінувався та взяв активну участь у прибиранні території, дякуємо студентам за дбайливе ставлення та підтримку естетичного вигляду території наших гуртожитків і особлива вдячність та гордість, що наші студенти взяли участь у світовому флеш-мобі з висадки трильйона дерев.


Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook