Розширене засідання кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі

30 жовтня 2020 року
Zoom

 30 жовтня відбулося розширене засідання кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі. Порядок денний включав: розгляд поточних питань, обговорення проведення дистанційних занять та відвідування їх студентами, проміжну атестацію студентів, підведення річних підсумків НПП кафедри. На засідання було запрошено студентів магістратури 2 р.н. та розглянуто хід підготовки магістерських робіт на поточний момент часу.

Слухачі магістратури доповіли про стан готовності магістерської роботи та підготовку до постерної презентації. Наголошено на важливості вчасної подачі магістерської роботи для перевірки на плагіат.

Визначено, що попередній захист магістерських робіт на кафедрі відбудеться 27 листопада на 2 парі.

Також було розглянуто питання щодо проведення розширеного засідання кафедри зі студентами магістратури 1 р.н. для представлення мети і завдань досліджень (12 листопада).

На засіданні визначені пріоритетні завдання колективу на найближчий місяць: профорієнтаційна робота, залучення слухачів на підготовче відділення, посилення публікаційної активності, неухильне виконання рекомендацій МОЗ щодо уникнення зараження COVID-19.

Кохан Світлана

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook