Виступ студентів НУБіП України на відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування Kiev OPEN 2020

8 жовтня 2020 року

 370 спортсменів з різних областей України та гості з-за кордону взяли участь у VІIІ відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування Kiev OPEN 2020. Змагання пройшли у чудову теплу погоду 3 жовтня у лісовому масиві біля міста Українка Київської області і 4 жовтня у центрі Києва в районі парка Чкалова.

Серед учасників і суддів змагань були і спортсмени НУБіП України. Організатор змагань – Олена Пітірімова – випускниця НУБіП України, ННІ лісового і садово-паркового господарства та клуб спортивного орієнтування Славутич, суддя змагань  –  В’ячеслав Пархоменко – старший викладач кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету, віце-голова КСО Славутич.

Учасники змагалися у 24 групах, поділені за віком і спортивною кваліфікацією: новачки, діти, юнаки і юніори віком від 10 до 20 років, дорослі, ветерани від 35 до 70 років. Підсумки змагань підводилися за сумою балів набраних спортсменами за 2 дні змагань. 

     У змаганнях серед дорослих по групі Ж21А 9 місце за сумою двох днів змагань зайняла Людмила Смик – студентка 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальність журналістика.

      3 місце в групі Ж21Е зайняла Олександра Пархоменко - асистент кафедри комп’ютерних наук факультету інформаційних технологій.

  

В групі Ч21Е 9 місце зайняв Євгеній Бриндак – студент 4 курсу факультету конструювання та дизайну і 17 місце зайняв Федір Карпович – студент 2 курсу факультету інформаційних технологій

 Людмила і Федір є майстрами спорту з радіоспорту, а змагання у спорідненому виді спорту (спортивному орієнтуванні) є гарною тактико-технічною підготовкою до виступів у їх головному виді - спортивній радіопеленгації. Останній чемпіонат України 2020 року зі спортивної радіопеленгації, в якому візьмуть участь наші спортсмени, відбудеться 15-18 жовтня 2020 року у місті Святогорськ Донецької області.

Для Євгенія ці змагання – завершення літнього сезону, в якому він виступив успішно, вперше ставши чемпіоном України серед дорослих спортсменів і двічі виконав норматив майстра спорту України зі спортивного орієнтування.


Бажаємо спортсменам гарного, активного відпочинку після важкого сезону змагань і успішної підготовки до наступного сезону!

 

В’ячеслав Пархоменко,
заступник завідувача кафедри фізичного виховання
зі спортивної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook