Викладачі НУБіП України серед номінантів престижної української премії

28 вересня 2020 року

   Вересень для освітян НУБіП України ознаменувався успіхом у концерт-холі KNZS у Конча Заспа, відбулась щорічна всеукраїнська премія «Celebrity Awards 2020».

  Цього вечора найкращі та найдостойніші представники сфери державної служби, науки, бізнесу та мистецтва отримали свої почесні нагороди. Неповторну та вишукану атмосферу на заході створили улюблені артисти: Анна Добриднєва, Володимир Гришко, Барабанщиці LadyGroove від DrumArt group, Ксанті, Uliana Royce, Eugenia Scarlett, група HighUp5. Шампанське і теплі слова, квіти та жива музика наповнили залу позитивними емоціями.


   Поважне журі премії Celebrity Awards 2020, серед яких Надзвичайний і Повноважний Посол Бельгії в Україні – Алекс Ленартс, Народний артист України – Володимир Гришко, юрист, адвокат – Дмитро Дахно, меценат, підприємець – Олександр Омельченко.

   Celebrity Awards – незалежна всеукраїнська премія, що охоплює успішних людей нашої рідної України та є першою сходинкою у формуванні великої Міжнародної премії «Дякую», яка об'єднує великих українців, що прославили Україну не тільки на території нашої країни, а і за кордоном. Celebrity Awards – благодійний мотивуючий проект, що допомагає успішним та талановитим українцям з різних сферах життя заявити про себе, розказати про свої досягнення, поділитись успіхом та зробити так, щоб всі знали про їх здобутки. Це – проект-мотивація для тих, хто ще починає свою кар’єру, адже ми розкриваємо секрети успіху, ділимось інформацією та завжди підкажемо та допоможемо кожному, тому що найкращий вчитель – це гарний приклад. Нам є ким пишатись. І про цих людей повинен знати весь світ.

   Організаторами та засновниками премії Celebrity Awards є ГО «Всеукраїнське об’єднання – Україна Славетна» в обличчі її директора співачки Ксанті та Лілія Арнаут.
   Серед номінантів цього вечора чимало видатних особистостей, зокрема: Володимир Фесенко – політолог року, Руслан Бортнік – кращий політичний експерт, Ігор Шевченко – кращий громадсько-політичний діяч, Тимофій Нагорний – кращий громадський діяч, Микола Нижниковський – майбутнє країни, Михайло Радуцький – гордість України, Філя Жебровська – гордість України, Ольга Сумська – актриса року, Леонід Макарович Кравчук – людина року, наша колега Вероніка Чекалюк отримала титул у номінації «Особистість року» з чим ми вітаємо доцента кафедри журналістики і мовної комунікації НУБіП України.

 
   Celebrity Awards – це завжди неповторне свято, що поєднує красу українського народу, талант, успіх та вишуканість. До нових звершень та позитивних новин в українському інформаційному просторі.

Олег Вакуленко,
член гуртка «Юний журналіст»

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook