Студенти-першокурсники ННІ лісового і садово-паркового господарства отримали екзаменаційні книжки і студентські квитки!

22 вересня 2020 року
   21 вересня 2020 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбулася посвята студентів, які вступили на перший курс. Зважаючи на складну епідеміологічну ситуацію, свято уперше відбулося на відкритому повітрі у новому еко-класі в Ботанічному саду університету.

     Т.в.о. директора інституту доц. Віктор Свинчук передав вітання й найкращі побажання першокурсникам від ректора університету акад. Станіслава Ніколаєнка і директора ННІ проф. Петра Лакиди з нагоди початку навчання і побажав натхненно навчатися і продовжувати славні традиції нашого університету. Він відзначив, що інститут є лідером в Україні за відповідними спеціальностями, і запевнив першокурсників та їхніх батьків, що усі, хто хоче отримати якісні знання і стати справжнім фахівцем, вірно обрали навчальний заклад. Своїм колегам т.в.о. директора побажав бути креативними і знайти підхід до кожного студента.

   З вітальним словом до першокурсників звернувся голова Товариства лісівників України, завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Юрій Марчук, який відзначив, що виробництво чекає на молодих фахівців високого професійного рівня, а в нашому університеті студенти мають всі можливості такими стати. Завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, заслужений лісівник України проф. Віктор Маурер запевнив першокурсників зі свого досвіду, що серед них обов’язково будуть і міністри, і народні депутати, і керівники великих підприємств. Головне – добре навчатися і любити Ліс! Завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини проф. Олена Пінчевська наголосила першокурсникам-деревообробникам про затребуваність на ринку випускників цієї спеціальності і відзначила, що, як правило, вже на останніх курсах навчання кожен з них має місце роботи. Завідувач кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну проф. Олена Колесніченко закликала першокурсників «творити красу» і запевнила, що кафедра зробить все, щоб зробити з них високоякісних фахівців.

   Першокурсникам було представлено заступників директора навчально-наукового інституту, усіх завідувачів кафедр, гарантів освітніх програм, директора НДІ лісівництва і декоративного садівництва, диспетчерів денної форми навчання і керівника студентської організації інституту. Крім того, першокурсники познайомилися з наставниками і старостами академічних груп. Після цього для першокурсників настала хвилююча мить – отримання студентських квитків та екзаменаційних книжок. Далі студенти-першокурсники урочисто зачитали й підписали присягу студента НУБіП України, офіційно долучившись до студентства університету!

Успішного й натхненного навчання, шановні першокурсники!!

 

Андрій Спірочкін, Олександр Соваков,
заступники директора
ННІ лісового і садово-паркового господарства

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook