Факультет тваринництва та водних біоресурсів провів оnline «Школу першокурсника 2020»

15 вересня 2020 року
     Зважаючи на виклики сьогодення і ту ситуацію, яка склалася нині у нашій країні, «Школа першокурсника 2020» на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася у оnline режимі. Вчорашні випускники шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів та коледжів, а нині студенти провідного факультету мали змогу познайомити з усім різнобарв’ям студентського життя нашого Університету.

     Відкриваючи зустріч модератор заходу, декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк, зазначив високу роль освіти в сьогоднішніх умовах і запевнив усіх присутніх студентів у правильності свого вибору майбутньої професії. Він зазначив, що студентське життя хоч і сповнене багатьох труднощів, але результат не змусить себе чекати, якщо до навчання ставитись відповідально та закликав усіх присутніх з гордістю нести ім’я студента факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів та природокористування України.

     Потому до учасників зібрання звернувся ректор нашого університету Станіслава Ніколаєнко, який у своєму виступі розповів про славетну історію нашої alma mater, її видатних випускників, формат навчання студентів-першокурсників та побажав сили і наснаги у цій справі.

     Про структуру та особливості освітнього процесу в університеті доповіла заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко, про особливості виховного процесу в університеті – директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський, щодо напрямків діяльності громадських організацій університету – голова первинної профспілкової організації студентів Олексій Мельник, про проведення активного студентського життя – новообраний голова студентської організації Дмитро Кушпій, про особливості поселення та проживання в гуртожитках університету – директор студмістечка Сергій Стецюк, про особливості та переваги навчання на кафедрі військової підготовки – завідувач кафедри Анатолій Есаулов, про діяльність кафедри культурології – її завідувач Ірина Майданюк, про функціонування кафедри фізичного виховання та спортивні секції – завідувач кафедри Микола Костенко.

     Потому декан факультету Вадим Кондратюк детально розповів про розклад занять, графік навчального процесу, правила навчання в умовах карантину, договори про навчання, поділ на групи, оформлення стипендіальних карток, прийняття присяги, вручення екзаменаційних книжок і студентських квитків з дотриманням умов карантину, особливості отримання соціальних стипендій та поселення в гуртожитокта представив кураторів академічних груп. У всіх присутніх студентів, яких було 157 осіб, виникали численні питання, на які адміністрація факультету надала вичерпні відповіді та роз’яснення.

     Тож вітаємо наших студентів з початком нового етапу у їх житті – навчанням на найкращому факультеті славетногоуніверситету!!!

С. Грищенко,
заступник декана факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook