Школа першокурсника: економічний факультет онлайн-формат

10 вересня 2020 року
     Традиційно знайомство першокурсників з університетом та факультетом зокрема відбувється завдяки проведенню "Школи першокурсника".  Враховуючи ситуацію в країні та рекомендації Міністерства освіти і науки та Міністерства охорони здоров'я, цього року даний захід пройшов в онлайн форматі. 

     10 вересня зустрілись вже студенти 1 курсу економічного факультету. Відеоконференція розпочалась з реєстрації та знайомства з університетом. Декан факультету Анатолій Діброва привітав учасників з успішним вступом та коротко представив програму заходу.

      У привітальному зверненні ректор Станіслав Ніколаєнко розповів про історію університету, озвучив головні напрямки діяльності структурних підрозділів, роз’яснив особливості навчального процесу за карантинних умов, засвідчив важливість оволодіння знаннями за обраною спеціальністю, а також побажав великих звершень і досягнень у навчанні нових студентів вишу.

     Далі слово взяла заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко, яка висвітила особливості освітнього процесу в університеті. 

 

     Про специфіку роботи громадських організацій викладено головою первинної профспілкової організації студентів Олексієм Мельником.

     Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський зосередив увагу на основних вимогах виховного процесу як у навчанні, так і в житті студентства поза лавами вишу. Особлива увага приділена саме проживанню в гуртожитках університету, про що детально розповів директор студмістечка Сергій Стецюк.

     Далі студентів привітав завідувач кафедри військової підготовки університету Анатолій Есаулов, який розповів основи та перспективи військової підготовки в непростих умовах сьогодення та запросив студентів до опанування ще однієї професії.

     Про культурне життя університету розповіла керівник народного студентського театру "Березіль"  викладач кафедри культурології Налія Тітенко. У ознайомчому відеоролику розказано про існуючі заходи, гуртки і колективи творчості та можливості для студентства реалізувати свої не тільки здобутки у навчанні, але розвинутись творчо з врахуванням певних навичок та здібностей кожної особистості окремо.

     Насичене спортивне життя і можливості інфраструктури спортивного комплексу представив завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко.

     Після І блоку школи першокурсника декан факультету Анатолій Діброва познайомив студентів з завідувачами кафедр факультету, а також представив заступників декана Віталія Нагорного, Лесю Воляк та Андрія Музиченка, які ознайомили студентів з структурою факультету, особливостями навчання, графіком навчального процесу та студентського дозвілля (поселення в гуртожиток, самоврядування студентства, організаційне забезпечення).

     Більш детально про студентське самоврядування розповів студент 4 курсу спеціальность "Фінанси, банківська справа та страхування" Юрій Папян

     Ознайомчий курс було завершено відповідями на численні запитання та заключним словом декана економічного факультету Анатолія Діброви.

 

Віталій Нагорний,
заступник декана

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook