Осталецький Роман - Чому я вибрав для навчання НУБІП України?

9 вересня 2020 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України дав путівку в життя багатьом моїм рідним і близьким людям. Ще в далекому 1970 році мій дідусь закінчив агрономічний факультет університету (на той час Української сільськогосподарської академії), очоливши одразу після навчання дослідне господарство «Чабани». А бабуся, якій цьогоріч виповнилось 79 років, до сьогодні працює в одному з гуртожитків НУБІП України.

Загалом у цьому навчальному закладі здобували освіту представники трьох поколінь нашої великої і дружної родини, які згодом усі, без винятку, працювали за отриманим фахом. Навчались на різних факультетах: економічному, механіко-технологічному, електроенергетичному, агробіологічному.

Мій вибір припав на гуманітарно-педагогічний факультет, адже педагога вирізняє висока освіченість та інтелігентність, уміння передати свої знання сучасній молоді, підібрати ключик до кожної особистості. Від свого навчання в одному з найпрестижніших університетів України очікую отримати досвід спілкування в молодіжному студентському колективі, розвинути свій творчий потенціал, реалізуватись у вибраній професії.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook