Виховна робота кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

4 вересня 2020 року

25 серпня 2020 року розпочався новий навчальний рік у НУБіП України. Цей рік є незвичайним та ставить перед цілим суспільством нові виклики. Тепер, окрім традиційного контролю відвідування студентами пар та моніторингу місця їх перебування у вільний від навчання час, куратори груп повинні відстежувати будь-які проблеми зі станом здоров’я студентів ввірених груп. Саме такі завдання перед колективом факультету аграрного менеджменту поставив декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук. 

У цьому зв'язку  активізувалася виховна робота кафедр факультету. Зокрема, наставниками кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту  під керівництвом завідувача кафедри члена-кореспондента НАН України, доктора економічних наук, професора Лідії Шинкарук було проведено кураторські години у ввірених групах.

Уже у перший день занять наставником 3 академічної групи 4 курсу Катериною Алексеєвою  було проведено кураторську годину у дистанційному режимі.

У ході розмови студенти були поінформовані щодо необхідності дотримання санітарно-гігієнічних норм в умовах пандемії коронавірусу, уникнення масових заходів, носіння захисних масок. Також студенти були попереджені про необхідність відвідування пар в університеті згідно розкладу. Відсутність на парах є можливою тільки в разі наявності поважних причин, зокрема, пов’язаних з погіршенням стану здоров’я. Останнім питанням, яке було розглянуто під час кураторської години, було питання поселення та проживання у гуртожитку.

31 серпня 2020 року було проведено кураторську годину наставником 3 групи 3 курсу спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Аллою Сухановою.

Одне з перших питань, яке турбувало студентів було питання продовження карантину на території України. Куратор повідомила, що навчання буде відбуватися згідно графіку навчального процесу і тому найголовнішою умовою є відвідування занять, щоб у подальшому не виникало ніяких питань з навчанням. На зустрічі відбулося переобрання старости: майже 70% студентів проголосували за Яцюту Євгена та заступника – Аністратенко Даніеллу. 

З початком навчального року відбулась чергова онлайн зустріч наставника групи, старшого викладача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Анни Дергач  з магістрами 2-го року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

В ході спілкування Анна Вадимівна, в першу чергу, наголосила на необхідності і надалі дотримуватись усіх карантинних вимог не тільки в стінах НУБіП України, а і в повсякденному житті та пильно слідкувати за своїм здоров’ям. Також магістри були ознайомлені із графіком навчального процесу на наступний навчальний рік та розкладом. Не оминуло увагою і питання обов’язкового відвідування занять: як аудиторних, так і дистанційних. Також наставник нагадала своїм підопічним, що часу для написання магістерських робіт лишилось мало, тому необхідно прискоритися.

Узагальнила Катерина Алексеєва,

доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook