Новий навчальний рік – нові виклики, які НУБіП України гідно приймає!

3 вересня 2020 року
     Світова пандемія вносить зміни в життя кожного з нас, будь-то то пересічна людина, абітурієнт, викладач чи студент або навіть цілий маленький світ що має назву Національний університет біоресурсів і природокористування України.

     Здатність гідно приймати виклики та йти в ритмі сьогодення – надзвичайно важлива риса та конкурентна перевага навчального закладу що має статус вишу України, а швидке реагування та стандартизація навчального і освітнього процесу – невід’ємна його складова. З зв'язку зі змінами формату навчання ректором С. М. Ніколаєнком було заздалегідь виділено 4,8 млн грн для проведення тендерів та закупівлі всього необхідного обладнання для навчань і досліджень. Саме тому в нашому університеті напередодні нового навчального 2020-2021 року відбулась масштабна кампанія щодо переоснащення наших аудиторій, навчальний лабораторій, дослідних підрозділів та кабінетів новітніми комп’ютерами, мультимедійними проекторами, серверами та окулярами віртуальної реальності, котрі дозволяють проводити абсолютно безпечно навчання в дистанційному режимі з урахуванням коронавірусних обмежень.

     Варто зауважити, що окрім потужного комплектування робочого і навчального процесу засобами для дистанційного навчання було закуплено обладнання для проведення досліджень в аудиторіях та лабораторіях університету: роботи маніпулятори; цифрові мікроскопи, надточні ваги, колориметри, оксиметри, набори для ідентифікації та візуалізації механічних явищ, геодезичне обладнання тощо. За літній період було проведено 38 тендерів, закуплено понад 140 комплектів моніторів та процесорів, лазерних проекторів, мультимедійного обладнання тощо для оптимізації навчального процесу студентів і викладачів на суму 2,9 млн грн.

     Станом на 2 вересня 2020 року тривають закупівлі для навчального і виховного процесу, чим ми пишаємось та з гордістю зустрічаємо своїх студентів, котрі зробили вірний вибір!

Сергій Кваша,
проректор з навчальної і виховної робот
и

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook