Креативна пані Тетяна Оліфер обирає заочне навчання у магістратурі з «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами» на факультеті аграрного менеджменту

15 серпня 2020 року
  • Пані Тетяно, вітаю! Розкажіть про себе. Чому вирішили оволодіти проєктним менеджментом?

– Добрий день! Так, вирішила знову стати студенткою. Скажу відверто, що рішення мені було нелегко прийняти. Мені вже далеко не двадцять років, маю родину, двійко чудових діток, роботу. Але переконана, що людина повинна навчатися все життя, ніколи не пізно прагнути до саморозвитку та особистісного зростання.

  • Цікаво, а що спонукало обрати саме управління проєктами?

– За першим фахом я вчитель-мистецтвознавець. Багато років пропрацювала в одній зі шкіл Солом’янського району міста Києва, навчаючи дітей основам творчої майстерності та малювання. Крім того, вела гурток для школярів у вільний від навчання час. Потім на тривалий період залишила свою професійну діяльність та присвятила себе вихованню власних дітей удома. Зараз я знову працюю за фахом, але вже переважно з дошкільнятами, розвиваючи у них творчі навички. У майбутньому я хочу відкрити власну справу. Це буде Центр дитячого розвитку, Арт-центр для дітей та дорослих або Творча студія. Дізнавшись, що в НУБіП України є магістратура з «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами», де дипломна робота виконується у вигляді готового проєкту під бізнес, я зрозуміла, що потрібно спробувати.

  • Зрозуміло. Тобто Ви плануєте спробувати працювати на себе.

– Так. Я вже маю досить великий педагогічний досвід. Втім, розумію, що потрібно оволодіти знаннями з менеджменту. Для мого майбутнього бізнесу це є суттєвим.

  • А які у Вас уподобання, хобі? Чим займаєтесь у вільний час?

– Я – одна з тих, у кого хобі перетворилося на фах. Я з дитинства малюю. Мистецтво завжди було моїм найбільшим уподобанням і цьому я присвятила цьому своє життя. В дитинстві та юності серйозно займалась класичним балетом. Танцювала в ансамблі «Дивертисмент». Одним словом, мої уподобання завжди були пов’язані з творчістю та креативністю. Щодо вільного часу, то я його присвячую переважно своїй родині та дітям.

  • Дякуємо Вам, пані Тетяно! Дуже приємно, коли навчатися приходять свідомі, зрілі та успішні люди, маючи конкретні цілі. Успіхів Вам!

 

Розмовляла Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

 

  

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook