Студентське містечко: облаштування прилеглої до гуртожитків території

29 липня 2020 року
     Заплановані ремонтні роботи на літній період 2020 р. у гуртожитках студентського містечка НУБіП України та прилеглій території на піку активності.

     Підготовка до нового начального року триває: на вул. Блакитного, біля гуртожитків №№ 2, 3 та №8 проводяться роботи з облаштування парковки для автомобілів. Працівники господарського відділу встановлюють бордюри, після завезення щебеню – будуть засипати, розрівнювати та вкатувати асфальт. Додаткова паркова на території даних гуртожитків дозволить уникнути накопичення автомобільного транспорту в непризначеному для стоянки місцях. Студенти та співробітники зможуть припаркувати свої автомобілі без порушень та уникати заблокування прохідної частини.

  

     Завершені роботи по облаштуванні відмостки біля гуртожитку №8. Активну участь в проведенні робіт по влаштуванню відмостки брали завідувач гуртожитку Олександр Радченко, йогозаступник Юрій Івашко та студенти-мешканці. Також до роботи долучалися головний інженер Олег Самсонюк та працівники дирекції студентського містечка, зокрема заступник директора Максим Лазаріді.

  

     Також влаштована відмостка біля гуртожитку №2. Вагомий обсяг робіт по облаштуванню виконали працівники дирекції студентського містечка разом зі студентами-мешканцями гуртожитку. Також участь приймали працівники господарського відділу. Красива відмостка допомагає закінчити екстер'єр будівель і надає їм завершеного вигляду. До того ж, відмостка є одним з найважливіших елементів будь-якої будівлі. ЇЇ завдання полягає в запобіганні скупчуванні вологи та захищає фундамент будівлі від руйнування.

     На цьому роботи в гуртожитках студентського містечка не завершуються. Ще багато планів, що стосуються облагородження та покращення прилеглої території втілюватимуться в життя!

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook