На відстані, у різні дні, але все таки разом: випуск 2020 на факультеті інформаційних технологій

8 липня 2020 року
    Ми щиро вдячні своїм випускникам, яких у цьому році аж 171 за те, що місцем свого професійного та духовного становлення вони обрали саме факультет інформаційних технологій, який цього року відзначатиме 10-ту річницю.

    Позаду студентські роки, багато яскравих і незабутніх подій, цікавих і веселих моментів, нових знайомств і друзів, і це справді найкращі роки життя усіх студентів. Випускний 2020 року став справді незвичним, адже проходив майже індивідуально для кожного студента, який отримував цього року диплом бакалавра.

    Цей випуск особливий для нашого факультету. Наші випускники успішно протягом навчання представляли честь університету на Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах наукових робіт, всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференціях, хакатонах. Серед випускників - Катерина Пронішина – переможниця Всеукраїнської олімпіади з комп’ютерних наук, Людмила Чубар – призерка Всеукраїнського конкурсу наукових робіт в галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті». Четверті місця привозили зі Всеукраїнських олімпіад наші випускники Нікіта Гамаюнов та Богдан Крук. Відмінні успіхи у навчанні також демонстрували Владислав Литвинчук, Інна Баланович, Ангеліна Хлуплянець, Єгор Єгоров, Ілля Танасюк, Мазурик Ніна, Хандожинська Світлана, Зібцева Ірина, Гамаюнов Нікіта, Коваленко Юлія, Барчук Анна, Вєтрова Дар’я, Філоненко Андрій, Яремчук Юрій, Ткаченко Валентин, Безпалий Сергій, Мусієнко Валентин, які і отримали дипломи з відзнакою.

    Унікальність цього випуску і у тому, що серед випускників наша голова студентської організації Валерія Князєва, яка у своїй скарбничці досягнень має звання «Краща голова студентської організації НУБіП України» та титул «Міс університету 2020». А титул «Містер університету» отримав у 2019 році цьогорічний випускник спеціальності «Комп’ютерна інженерія» Ярослав Верба. Ці двоє надзвичайно талановитих та наполегливих наших випускників вражають не лише своєю вродою, а й досягненнями у професійній та творчій діяльності, своїми організаторськими вміннями, лідерськими якостями, прагненням до самовдосконалення.

    Дружній і цілеспрямований колектив наших цьогорічних випускників всі роки були незмінними учасниками щорічного міжнародного фестивалю Голосіївська весна та лідерами у своїх творчих напрямах. Своєю акторською майстерністю вражає Ніна Мазурик, на тендітних плечах якої були всі театральні постановки. Світлана Хандожинська – своїм чарівним голосом завжди дарувала насолоду і організовувала всі пісенні конкурси і баталії. Наші чудові «бальники» Корнієнко Нікіта та Ярослав Верба назавжди залишать незабутні враження від їх виступів. Максим Березанський – прекрасний гітарист, учасник нашого рок гурту, також отримав диплом бакалавра. В танцювальних та пісенних колективах наші випускники Валерія Князєва, Денис Кудін, Інна Баланович, Осипенко Богдана, Ярослав Понзель, Артем Павлов, Катерина Овсійчук, Володимир Іващенко, Дмитро Недбайло, Вікторія Кантур, Юхнович Максим та багато інших демонстрували на що здатні майбутні ІТ-шники. 

    Завдяки Володимиру Іващенку та Єгору Єгорову, які опікувались протягом навчання спортивною роботою на факультеті ми посідали призові місця. Кілька років поспіль жіноча збірна факультету з волейболу ставала чемпіонами університету завдяки неперевершеним іграм Анни Костенко (Барчук) та Вікторії Кантур.

    Розумні, веселі, життєрадісні хлопці та дівчата – володарі різних титулів та кубків, професійних сертифікатів Microsoft та Cisco, робили студентське життя на факультеті сповнене різними подіями та приємними миттєвостями.

    Нам залишається вірити в те, що випускники дійсно пам’ятатимуть рідний факультет та університет в якому провели свої незабутні роки життя!

Олена Глазунова, декан факультету інформаційних технологій,
Тетяна Волошина, заступник декана факультету інформаційних технологій,
фоторепортаж: Максим Доброштан,
студент 1 курсу спеціальності «Кібербезпека»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook