Розширене засідання Вченої ради НУБіП України (онлайн)

24 червня 2020, 10:00

Доводимо до Вашого відома, що 24 червня 2020 р. о 1000 відбудеться розширене засідання Вченої ради НУБіП України (онлайн).

 

Порядок денний:

  1. Про завершення 2019/2020 навчального року та результати літньої екзаменаційної сесії. Доповідає Кваша Сергій Миколайович – проректор з навчальної і виховної роботи, д-р екон. наук, професор.
  2. Про виконання плану роботи та рішень Вченої ради Університету за 2019-2020 н.р. Доповідає Барановська Оксана Дмитрівна – учений секретар, кандидат економічних наук, доцент.
  3. Про рекомендації навчально-методичної ради. Доповідає Кваша Сергій Миколайович – проректор з навчальної і виховної роботи, д-р екон. наук, професор.
  4. Про внесення змін до Правил прийому на навчання до НУБіП України (базовий заклад, м. Київ) в 2020 році. Доповідає Коропець Лариса Анатоліївна – відповідальний секретар приймальної комісії.
  5. Про зміни у структурі Університету. Доповідає Ніколаєнко Станіслав Миколайович – ректор університету, д-р педагогічних наук, професор.
  6. Про проведення атестації здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії. Доповідає Ніколаєнко Станіслав Миколайович – ректор університету, д-р педагогічних наук, професор.
  7. Про присвоєння почесних звань працівникам Національного університету біоресурсів і природокористування України з нагоди Дня знань. Доповідає Ніколаєнко Станіслав Миколайович – ректор університету, д-р педагогічних наук, професор.
  8. Різне.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook