Переможець Всеукраїнського конкурсу магістерських робіт Андрій Сліпуха: наука більш реалістична, коли ти сам зробив те, що досліджуєш

18 червня 2020 року

 

 

     Цьогоріч фінальний тур Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів закладів вищої освіти спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Інноваційна діяльність» пройшов на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Перемогу в ньому з роботою «Управління розвитком персоналу інноваційного підприємства» на прикладі ТОВ «Хелсі ЮА» виборов представник НУБіП – магістр ОПП «Управління інноваційною діяльністю» Андрій Сліпуха (науковий керівник – завідувачка кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольга Витвицька). З ним – наша розмова.
  
  • Будь ласка, трішки про себе.
     – Бакалаврський ступінь з економіки я отримав в КНЕУ імені Вадима Гетьмана. І до вибору магістерської програми підходив уже спеціалізовано. Ми з другом якраз працювали над власним стартап-проектом. Так я дізнався, що в НУБіП України є магістерська програма «Управління інноваційною діяльністю» і згодом вступив на неї.
  • А у Стартап-школі НУБіП навчалися?
     – Так. Заняття в ній виявилися дуже корисними. Завдяки їм буквально відразу зрозумів, що з нашим стартап-проектом є деякі питання, тож ми запустили новий – «Хелсі». Займався ще й у науковому гуртку «Інновінг», ми з колегами навіть посіли 2-ге місце серед наукових гуртків НУБіП України.
  • Як обирали тему дослідження?
     – Тут все було просто. Ми створювали ТОВ «Хелсі ЮА» як сучасну, зручну та надійну електронну медичну систему для пацієнтів, лікарів, державних та приватних медичних закладів. Як співкерівник я добре розумів актуальність питань розвитку персоналу інноваційного підприємства, тож і обрав цю тему.
  • Які подальші плани?
     – Звісно, розвивати свою компанію – ТОВ «Хелсі ЮА». А ще – на захисті магістерської роботи заступник директора ННІ неперервної освіти і туризму Тереза Микицей запитала, чи не планую вступати в аспірантуру. Подумав, і сьогодні можу відповісти ствердно.
  • І керівника вже обрали?
     – Однозначно ним буде завідувачка кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольга Витвицька, яка вже допомогла мені написати успішну магістерську роботу. Тепер я краще розумію її слова, що наука більш реалістична, коли ти сам зробив те, що досліджуєш. І вік тут ні до чого…
Розмовляла Ірина Білоус

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook