Онлайн-атестація аспірантів НДІ економіки і менеджменту

17 червня 2020 року
     Упродовж останнього тижня НДІ економіки і менеджменту проводили атестацію аспірантів. Ця форма роботи має на меті не лише контроль над виконанням індивідуальних графіків майбутніх науковців, а й сприяння у вирішенні актуальних питань та проблем у роботах молодих вчених.

     На даний момент на економічному факультеті та факультеті аграрного менеджменту на денній, заочній та вечірній формах навчання навчаються 54 аспіранти, явка на атестації була 100 відсотків.

     До складу комісії ввійшли: проректор з навчальної і виховної роботи, доктор економічних наук, професор Кваша Сергій Миколайович, завідувач кафедри економіки праці та соціального розвитку, доктор економічних наук, професор Єрмаков Олександр Юхимович, директор НДІ економіки і менеджменту, доктор економічних наук, професор Талавиря Микола Петрович, декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Діброва Анатолій Дмитрович та декан факультету аграрного менеджменту, кандидат економічних наук, доцент Остапчук Анатолій Дмитрович.

     Під час проведення атестації аспіранти доповідали про перебігта результати своїх досліджень акцентуючи увагу на отриманні ними результати дисертаційних досліджень, їх актуальності, науковій новизні, методиках та методах досліджень, які при цьому застосовувались, достовірності отриманих результатів та ступеню їх апробацій.
     Після закінчення доповідей аспірантів, члени комісії не залишили без уваги той факт, що значна кількість аспірантів має міжнародні сертифікати, що засвідчують їх рівень володіння іноземними мовами.
     Микола Талавиря з превеликим задоволенням наголосив на тому, що зростає кількість аспірантів, що мають публікації у виданнях, які включені до міжнародних науко метричних баз SCOPUS і Web of Sciences.

     Анатолій Діброва запропонував деяким аспірантам зосередити увагу на актуальності тем їх дисертаційних досліджень.
     За підсумками атестації прийнято рішення про продовження терміну навчання й переведення аспірантів на наступний рік.

Вітаємо аспірантів із успішним проведенням атестації!

Дар’я Кендус,
голова ради аспірантів НДІ Економіки і менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook