ENG
УКР
Знайти!
e-Learn
Події
Періодика
3D-тур
Розклад
Оплата
Бібліотека
Довідник
Університет
Вступнику
Студенту
Інститути, факультети
Відокремлені підрозділи
Головна
› Особливі харчові потреби та фактори впливу на харчування людей похилого віку
Про університет
Підрозділи університету
Вибори ректора 2024
Освітня діяльність
Наукова та інноваційна діяльність
Міжнародна діяльність
Вступнику
Студенту
Інклюзивне середовище
Наукова бібліотека
Працевлаштування
Громадські організації
Прес-центр
Календар подій
Фотогалереї
Новини
Інформаційне забезпечення
Державні закупівлі
Енергозбереження
Контактна інформація
Університетський кур'єр
Особливі харчові потреби та фактори впливу на харчування людей похилого віку
Поділитись:
15 червня 2020 року
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Л.В. Баль-Прилипко, д.т.н., професор
О.А. Мартинчук, к.м.н., доцент
Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook
НУБіП України