Оперативний штаб: захист дипломних проектів бакалаврами та підготовка до нового навчального року

15 червня 2020 року
     15 червня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання Оперативного штабу, присвячене завершенню навчального року, підготовці до наступного та санітарно-епідеміологічному стану.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував про формування освітньо-наукових програм, призначення стипендій Кабінету Міністрів України молодим вченим університету, підготовку наукових проектів для участі в конкурсах, перевірку дослідів в навчально-дослідних господарствах, перебіг державних закупівель та результати реалізації програми енергоефективності.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної діяльності Вадим Ткачук доповів про участь в конференції офісів з міжнародних відносин європейських наук про життя, де обговорювалися питання академічної мобільності в умовах пандемії. На запит Міністерства освіти і науки готується проект бюджету університету на 2021 рік.
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ремонтних роботах, які йдуть за графіком.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про проведення санітарно-епідеміологічних заходів в кампусі, де на разі проживають більше 1100 студентів. В студентському містечку триває благоустрій території та ремонт кімнат для першокурсників – вже 94 готові та 52 ремонтуються.
     Учений секретар Оксана Барановська звернула увагу на розпорядженні ректора щодо комісійних перевірок навчальних корпусів та гуртожитків, які пройдуть цього і наступного тижня. Власне на цих зібраннях, які пройдуть за участі деканів факультетів, директорів ННІ, завідувачів гуртожитками та комендантів корпусів, керівників і представників господарських служб буде окреслений план підготовки до нового навчального року – заслухана інформація про нинішній стан та заходи, які будуть здійснені для поліпшення ситуації.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про перебіг захистів бакалаврських робіт, завершення навчального семестру. Вже триває підготовка до виготовлення і видачі дипломів бакалаврів. Весь акцент роботи зміщується на вступну кампанію.
     І в цьому аспекті керівник прес-служби Денис Рудень доповів про трансляцію рекламного ролика про університет в ефірах регіональних телекомпаній Сумської, Черкаської, Вінницької та Житомирської областей та на 5 каналі. Протягом тижня така реклама стартує ще в низці областей.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – провадити постійний моніторинг екзаменаційної сесії та практик, організовано завершити навчальний рік. Вадиму Ткачуку – провести зустрічі зі студентами-іноземцями, актуалізувати співпрацю з Краківський аграрним університетом. Ігорю Ібатулліну – запланувати нараду з навчально-дослідним господарствами та Боярською лісовою дослідною станцією щодо результатів економічної діяльності у 2020 році, координувати перевірку навчальних корпусів та гуртожитків.

     Розглядалися й інші питання життєдіяльності університету.

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook