Підводимо підсумки: іспит в онлайн – форматі з дисципліни «Фінансовий та інвестиційний менеджмент»

23 травня 2020 року

 

 
 
22 травня 2020 року згідно розкладу, затвердженим ННІ неперервної освіти і туризмувідбувся іспит в онлайн-форматі з дисципліни «Фінансовий та інвестиційний менеджмент» для студентів магістерської програми «Управління інноваційною діяльністю» денної форми навчання 
Сучасний управлінець з інноваційної діяльності повинен вміти здійснювати фінансові розрахунки; творчо застосовувати механізми і методи ефективного фінансового та інвестиційного  управління підприємством; професійно робити відповідні висновки та приймати управлінські рішення з фінансово-інвестиційних питань.
Дисципліна  «Фінансовий та інвестиційний менеджмент» викладалась завідувачем кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності д.е.н., професором Ольгою Витвицькою.
 Попередньо  20 травня була проведення консультація до іспиту в платформі  ZOOM.
Дистанційна форма здачі іспиту проходила в два етапи це підсумковий контроль  в еlearn та розсилка на електронну пошту магістрів екзаменаційних завдань  і по закінчені, відправка відповідей на перевірку викладачу і співбесіди в ZOOM.
Екзаменатори завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності д.е.н., професор Ольга Витвицька та к.е.н., асистент Катерина Обиход.
 
 
 
Завдання передбачали невелику презентацію особливостей організації фінансової служби в українських чи іноземних структурах ( 5-6 слайдів) і розгляд аналітично-розрахункових задач.
 
 
 
 
 
Усі магістри успішно пройшли екзаменаційні випробування, відмітили предметність й корисність використання набутих знань у своїй подальшій діяльності.
 
 
Бажаємо міцного здоровя студентам й успішного завершення екзаменаційної сесії!
 
Катерина Обиход, асистент кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook