Магістри факультету аграрного менеджменту успішно склали іспит з дисципліни «Управління якістю» в урочистій атмосфері

24 травня 2020 року
   21 травня 2020 року доценти кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського Наталя Драгнєва та Аліна Троян прийняли іспит із дисципліни «Управління якістю» у магістрів I-го року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» факультету аграрного менеджменту.

Урочистій атмосфері проведення іспиту сприяло національне свято – День вишиванки. До офіційного початку іспиту викладачі та студенти охоче продемонстрували образи та барви своїх вишиванок. Наталя Драгнєва, як лектор та одночасно наставник цієї групи студентів, зазначила, у контексті виховних моментів, що саме українські традиції є одними із найкрасивіших у світі. Вона розповіла присутнім про національний флешмоб «ВишиванкаDay» та декілька цікавих фактів про українську вишиванку.
 
 
Доцент Аліна Троян прокоментувала, як відзначають це свято за кордоном, чим підкреслила патріотичність та єдність українського народу.
Заступник декана факультету аграрного менеджменту Лариса Карпенко, яка також долучилася до Zoom-конференції, схвально відгукнулася про «святковий лук» студентів, зафіксувала присутність усіх студентів групи та побажала успіхів у складенні іспиту.
 
 
Екзамен було розпочато вчасно відповідно до затвердженого розкладу проведення заліків та екзаменів факультету на платформі E-learn із одночасним перебуванням студентів у Zoom-конференції.
По завершенню іспиту студентів чекала співбесіда за результатами вивчення дисципліни, де було оголошено їх оцінки та обговорено суперечливі аспекти.
 
 
 
Одягнувши вишиванки з гордістю, пригадавши українську символіку та засвоївши теоретичні знання з дисципліни «Управління якістю», наше молоде покоління майбутніх менеджерів отримали заслужені позитивні оцінки.
 

Ольга Гогуля,
доцент кафедри менеджменту ім. професора Й.С. Завадського

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook