Комплексний іспит маркетологами заочної форми навчання написаний успішно

21 травня 2020 року
     20 травня розпочала свою роботу екзаменаційна комісія із атестації студентів спеціальності 075 «Маркетинг» заочної форми навчання. Проведення іспиту відбувалося на електронній платформі Національного університету біоресурсів і природокористування України Elearn та з використанням платформи Zoom. Для студентів та комісії здача комплексного іспиту в он-лайн форматі відбувалася вперше і такий досвід є позитивним.

     До складу комісії ввійшли: Микола Петрович Талавиря доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економічної теорії. Члени комісії: Руслан Іванович Буряк - доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; Олена Михайлівна Барилович - кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; Олена Вікторівна Четверик - кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. Секретар комісії – Кальковська Ірина Олегівна, старший лаборант кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

 

     Проведення комплексного іспиту відбувалося з декілька етапів. Спочатку студенти та члени комісії о 8.15 зустрілися в онлайн засіданні для проведення інструктажу та обумовлення варіантів складання комплексного за умов можливого виникнення технічних недоліків роботи, адже як відомо «Техніка також може давати збої». Рівно о 8.30 студенти через свої особисті кабінети в системі Elearn розпочали складання комплексного іспиту, для якого студентам було виділено майже три години, після чого комісія приступила до перевірки екзаменаційних робіт. Після перевірки робіт студенти та члени комісії проведи співбесіду за допомогою додатка Zoom, на якій студенти додатково відповідали на поставлені головою та членами комісії питання. За результатами написаних тестів та проведеної співбесіди 10% студентів отримали оцінку «відмінно», 80% - «добре», 10% - «задовільно».

 

 

Бажаємо студентам успіху у захисті випускних бакалаврських робіт,

який відбудеться 3 червня також в on-line форматі.

 

 

Олена Четверик, 
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, член екзаменаційної комісії
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook