Савченко Нікіта з Канева: вважає НУБіП найтоповішим університетом і обирає факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК для реалізації своїх мрій

15 травня 2020 року
     Не секрет, що у справжніх фахівців процес розвитку має тривати протягом всього життя. Так і процес профорієнтації на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК триває протягом всього навчального року. Проте цікавить, що ж таки може привабити майбутніх абітурієнтів вибрати серед усього різноманіття саме наш навчальний заклад, побачити себе, так би мовити, очима абітурієнтів. Тож саме з таким запитанням звернулась до Нікіти Савченка асистент кафедри м'ясних, рибних та морепродуктів Оксана Пилипчук.

 

  • Чому вирішили розглянути можливість навчання саме в НУБіП України?

     – У вас на факультеті навчається Тая Дерябіна, яка навчалась у моїй школі, вона розповіла мені про факультет, умови навчання і проживання, міжнародну практику та громадську діяльність. А також, це перспективний університет, в якому безліч можливостей та ще й він знаходиться в Києві, що є дуже зручним для мене, оскільки я живу неподалік від цього міста. Найголовніше те, що НУБіП має високий рейтинг серед університетів Києва.

  • Як готуєтеся до вступу?

     – Займаюся додатково з репетиторами для того, щоб гарно здати ЗНО та легко вступити в університет. Також приймаю участь в Олімпіаді з трьох предметів, що, сподіваюсь, допоможе мені з легкістю потрапити на обраний факультет.

  • Чим Вас зацікавив факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

    – У сучасному світі, коли люди хочуть споживати не лише смачну, а й корисну їжу, навчання на цьому факультеті є досить перспективним, оскільки тут є різні затребувані напрями підготовки. Я вважаю, що закінчивши даний факультет, можливо отримати гарну роботу, від якої отримувати задоволення.

  • Чого очікуєте від навчання?

     – Очікую прожити незабутні студентські роки. Очікую цікавого навчання, де можливо щось досліджувати, експериментувати і навіть власноруч виготовляти різні харчові продукти. А також знайти нових друзів та приймати активну участь у житті університету, оскільки в ньому проводять багато різних заходів.

  • Маєте захоплення, мрії?

     – Так, займаюсь спортом: футбол, волейбол та настільний теніс.

Розмову вела асистент кафедри
м'ясних, рибних та морепродуктів
Оксана Пилипчук 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook