День відкритих дверей на кафедрі управління та освітніх технологій

13 травня 2020 року

13 травня 2020 р. кафедра управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України традиційно вітала гостей під час Дня відкритих дверей. Не зважаючи на те, що в сучасних реаліях та умовах карантину, це свято було організоване в незвичному для всіх режимі он-лайн, в ньому прийняли участь понад 55 учасників, серед яких переважну більшість становили випускники закладів середньої, професійно-технічної та передфахової вищої освіти.

На початку заходу з вітальним словом до гостей звернувся завідувач кафедри Сергій Кубіцький. На фоні завчасно підготовлених презентаційних матеріалів, він ознайомив всіх присутніх з метою, основними напрямами діяльності кафедри та її науково-педагогічним складом, який забезпечує підготовку магістрів за двома освітньо-професійними програмами – «Управління персоналом» та «Управління навчальним закладом» спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

Про місію гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, його плани та перспективи розвитку всім гостям повідомив заступник декана Ярослав Рудик, оздобивши свою доповідь цікавими фотоматеріалами.

Далі в процесі презентації більш детально про те, хто такий керівник закладу освіти та HR-менеджер розповіли доценти кафедри Людмила Білан та Василь Базелюк, які використовуючи структурно-логічні схеми підготовки магістрантів за двома освітньо-професійними програмами – «Управління персоналом» та «Управління навчальним закладом» спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування», розкрили їх специфіку та особливості, а також назвали навчальні дисципліни, які викладаються науково-педагогічними працівниками випускової кафедри.

Правила прийому та умови вступу на навчання до НУБіП України у 2020 році презентувала заступник відповідального секретаря приймальної комісії Оксана Гончарук.

З вітальним словом від ректорату до абітурієнтів звернувся директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, який детально розкрив особливості та переваги навчання в НУБіП України.

Умови саморозвитку, організації практичної підготовки, стажування за кордоном та перспективи працевлаштування випускників розкрила доцент кафедри Тамара Ковальчук.

Мотивами вибору та враженнями від навчання на кафедрі управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України у відеосюжетах поділились випускники кафедри Оксана Козоріз, Анна Бутова, Аліна Куца та Інна Балас).

Активно та емоційно долучились до Дня відкритих дверей і нинішні магістри (Тетяна Синьогуб, Маргарита Виноградова, Марина Магей, Юлія Тишковець) та аспіранти кафедри (Сергій Михнюк, Людмила Міськевич).

У відвертому інтерв’ю до абітурієнтів звернулась Вікторія Зозулевич, яка в цьому році планує вступати на освітньо-професійну програму «Управління персоналом».

Впродовж всієї зустрічі всі колеги оперативно надавали відповіді на запитання, які абітурієнти мали можливість ставити в чаті.

Наприкінці зустрічі завідувач кафедри Сергій Кубіцький звернувся до амбіційних, цілеспрямованих, комунікабельних та відповідальних молодих людей, які бажають стрімкої кар’єри та невпинного професійного зростання на керівних посадах, із сподіванням, що вони зможуть зробити правильний вибір й обрати освітні програми – «Управління персоналом» та «Управління навчальним закладом» спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування.

Людмила Білан та Ярослав Рудик,
доценти кафедри управління та  освітніх технологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook